☾ Съновник - да сънуваш Театър

Театър

, 2019-02-03 11:00:42
Театър

ТЕАТЪР

- гледаш ли

театър

или отиваш на

театър

- пази се,някой те заблуждава и иска да те излъже. Ако ти организираш сценка, представление или участваш в него - ще изпиташ удовлетворение от труда си, някакво удоволствие.

ТЕАТЪР

- гледаш ли насън, ще предприемеш големи промени в живота или в работата си. Ако влизаш в сградата на

театър

, ще те приемат в някакво затворено или изискано общество. Тъмен или празен театрален салон означава тревоги, неуспехи, самота. Театрални маски, костюми или декори са предсказание за интересни запознанства.

Театър

- посещаваш | особена среща с някого ще имаш. - ти представляваш | ще тържествуваш над завистниците си. - кинематограф | ще започнеш да различаваш доброто от злото.

ТЕАТЪР

- Ако гледате - скоро ще придобиете нови приятели и работите ви ще потръгнат на добре. Ако играете в него - вашата радост няма да бъде трайна.
Ще загубите вещ Ако сънувате че сте на

театър

, означава че ще извлечете полза и удоволствие от нови съдружия. Ако сънувате че се смеете и аплодирате в

театър

а, означава че предпочитате да търсите лесни начини да се забавлявате, вместо да се концентрирате върху бъдещите си цели. Ако сънувате че

театър

ът гори, означава че сте поели много рисковано начинание.
Ако гледаш

театър

или отиваш на

театър

насън, наяве някой те заблуждава.

ТЕАТЪР

- ако сънуваш, че ти участваш в него, значи ще тържествуваш над завистниците си.

Театър

че посещаваш ако сънуваш, значи ще имаш особена среща с някого

ТЕАТЪР

- Ако сънувате или сте на

театър

- ще получите важна новина; ако в него е много светло - ще имате късмет; ако е тъмно - ще имате материални затруднения; ако го гледате - наяве някой ви заблуждава; ако купувате билет за него - ще ви излъжат; ако сте зад кулисите му - неочаквано премеждие; ако е площаден - ще имате проблеми с вашите съседи; театрално представление - задоволство.

ТЕАТЪР

- Ще изневериш на любовта си.

Театър

- морални и материални загуби.

ТЕАТЪР

- че посещаваш - особена среща с някого ще имаш; че ти представяш - ще тържествуваш над завистниците си; кинематограф - ще почнеш да различаваш доброто от злото.
Ако сънуваш, ще претърпиш някаква загуба - нравствена, материална или ще загубиш роднина.Друго тълкуване - ще получиш важна новина.Ако видиш сграда на

театър

, ще се запознаеш с човек, който ще играе важна роля в по-нататъшния ти живот.Ако гледаш представление, ще изпиташ задоволство.Друго тълкуване - реалната действителност някой те заблуждава.Ако си зад кулисите му, ще преживееш неочаквано премеждие.Ако купуваш билет - вж. БилетАко е площаден, ти предрича проблеми със съседите.Ако посещаваш

театър

, ще имаш особена среща с някого.Ако си в сграда на

театър

, ще участваш в голямо тържество.- и в нея е много светло, ще имаш късмет.- и в нея е тъмно, ти предстоят материални затруднения.Ако участвуваш в представление като актьор, ще тържествуваш над завистниците
ще ви излъжат

Театър

ако сънуваш насън, наяве някой се опитва да се домогне до теб с ласкателства. Не допускай близо до себе си хора, които не познаваш добре.

2 гласа