☾ Съновник - да сънуваш Стълба

Стълба

, 2018-06-14 05:30:03
Стълба

СТЪЛБА

- качваш ли се по

стълба

- ще имаш успех и желанията ти ще се сбъднат. Слизаш ли по

стълба

- скръб и мъка. Паднеш ли по

стълба

- пази се от болест.

Стълба

- извита | посредством интриги ще постигнеш целта си. - от въже | една трудна работа ще ти се отдаде. - слизаш по нея | твоята неблагодарност и честолюбие ще ти навредят на работата. - качваш се по нея | високо чест ти предстои. - високи гледаш | ще ти се подобри положението или щастлива и богата женитба ти предстои. - каменна | с труд ,твърда воля и постоянство ще сполучиш.
Ще преодолеете всички трудности, пред които сте изправени. Ще се изправите пред важен избор
Ако насън се качиш по

стълба

-ще постигнеш онова, което искаш; ако слизаш-чакат те много страдания; ако паднеш от

стълба

-предстои болест.

СТЪЛБА

- ако сънуваш, значи усилия.

Стълба

нагоре ако сънуваш значи успех

СТЪЛБА

- Ако сънувате

стълба

- това е символ за преминаване от един към друг начин на живот. Това не е добър сън, може да загубите работата си, бъдете по-дипломатични; ако е извита - вашата неблагодарност и честолюбие ще ви навредят; ако е каменна - с труд, воля и постоянство ще постигнете успех; ако е от мрамор - вие сте дебелоглави; ако е с много стъпала - ще преодолеете трудности; ако се изкачвате по нея - надежда, знак за напредък и възход; ако слизате от нея - ще се тревожите за нещо; ако паднете от нея - ще положите усилия, за да защитавате интересите си, които са застрашени.

СТЪЛБА

- Проблеми в работата.

Стълба

- Връзката между съзнателно и несъзнателно.
Връзката между съзнателно и несъзнателно.
Символ на изкачването ти към нещо или към някого, на сексуална хармония и на преминаването от един начин на живот към друг.Ако сънуваш, не е добър знак, защото ти предстои да положиш сериозни усилия, за да преодолееш куп трудности и пречки в работата си, а накрая може и да я изгубиш.Ако е извита, знай, че неблагодарността и честолюбието, които проявяваш, сериозно ще ти навредят.Ако се изкачваш по нея, означава, че в интимния живот си стъпил на пътечката на най-голямото щастие.Друго тълкуване - това е знак за напредък, възход и че ще постигнеш набелязаната цел.Ако изкачваш

стълба

с много стъпала, ще преодолееш трудности.Ако е изправена нагоре, ще постигнеш успех.Ако е от мрамор, е знак, че е време да оставиш дебелоглавието си.Ако паднеш от нея, ще се наложи да положиш сериозни усилия, за да защитиш застрашените си интереси.Друго тълкуване - ще се разболееш.Ако слизаш по нея, ще се тревожиш за нещо вероятно поради нечий или някакъв регрес, страдание, скръб или унижение.
лошо

0 гласа