☾ Съновник - да сънуваш Стъкло

Стъкло

, 2018-06-10 07:51:15
Стъкло

СТЪКЛО

- ще се гневиш от нещо досадно. Чупиш ли

стъкло

- материална загуба.

СТЪКЛО

- ако сънуваш, че се счупва

стъкло

- внимавай, предвещава смърт на родилка, но не и на бебето й. - ако на сън ти подават стъклена чаша пълна с вода - скоро ще посрещаш сватове.

СТЪКЛО

- Да гледате през него значи, че най-светлите ви надежди ще се превърнат в горчиви разочарования. Ако е счупено - предвещава смърт на ваш познат при нещастен случай.
Ще научите неприятна истина
Видиш ли насън

стъкло

или го счупиш-чакат те материални загуби.

СТЪКЛО

- ако сънуваш, значи ярост и досаждане; избавление.

Стъкло

или стъклен предмет ако сънуваш, че си счупил, значи да си внимателен и да се пазиш от нещастие.

СТЪКЛО

- Ако сънувате

стъкло

- ярост и досада; ако е стъклен предмет - внимателно се пазете от нещастие; ако гледате, през него - с помощта на интриги ще постигнете целта си; ако друг гледа през него към вас - ще ви преследват; ако го държите - ще гоните неуловимото; ако го счупите - очакват ви материални загуби.

СТЪКЛО

- Ще те сполети беда.

Стъкло

- уплаха.

Стъкло

- Келтско влияние.
Да сънувате

стъкло

то това говори за опитите Ви да създадете невидима преграда между Вас и обкръжаващите Ви.
Да сънувате мръсно, прашно или замъглено

стъкло

то това означава, че в истинския живот не можете да видите нещо ясно.
Да сънувате счупено

стъкло

то това е символ за промяна в живота Ви. От друга страна може да символизира аспект от Вас, който е на парчета. Нещо ще приключи, преди да му е дошло времето.
Келтско влияние.
Ако ти се присъни, е знак, че ще прибегнеш до защита или изолация, свързана с предизвестена лъжа, опасност, ярост или досада.Ако гледаш през него, е знак, че с помощта на интриги ще постигнеш целта си.Ако друг гледа през него към теб, някой ще те преследва за нещо.Ако държиш, ще гониш неуловимото.Ако счупиш, е символ на нещо завършено, приключило. В този смисъл ще имаш възможност да отхвърлиш от себе си някаква опасност, или да разобличиш лъжа.Друго тълкуване - знак, че трябва да бъдеш по-внимателен(на), за да се предпазиш от беда, нещастие или материални загуби.
Ако сънувате

стъкло

— ярост и досада; ако е стъклен предмет — внимателно се пазете от нещастие; ако гледате, през него — с помощта на интриги ще постигнете целта си; ако друг гледа през него към вас — ще ви преследват; ако го държите — ще гоните неуловимото; ако го счупите — очакват ви материални загуби

Стъкло

ако сънуваш, напразно ще преследваш нещо.

Стъкло

то в съня е символ на бездействието. Ако сънуваш, че пиеш от стъклена чаша, е знак за престоящ късмет. Ако сънуваш, че гледаш през

стъкло

, това е олоцетворение на отворения ум и липса на защитни механизми, свален гард. От друга страна, този сън може да подсказва, че издигаш емоционална бариера около себе си. Ако видиш счупена чаша насън, очакват те промени. Предстои ти да откриеш, че дадена ситуация или връзка ще бъде прекратена внезапно. Ако сънуваш, че ядеш

стъкло

, това говори за болезнена чувствителност, неувереност и слабихарактерност. От друга страна, да ядеш

стъкло

вещае, че ще бъдеш подложен на критика.

2 гласа