☾ Съновник - да сънуваш Сняг

Сняг

, 2018-06-10 23:17:53
Сняг

СНЯГ

- ако вали

сняг

не тогава когато трябва/в неподходящ сезон/-не е на хубаво,вещае неприятности и катаклизми. Видиш ли преспи от

сняг

- означава тъга и мъка на душата ти. Паднеш ли върху снега - късметът ще ти изневери.Чистиш ли

сняг

- пази се от болест. Разхождаш ли се сред снегове - пази си здравето. Ядеш ли

сняг

- ще се трудиш напразно. Вали ли

сняг

, когато му е време /през зимния сезон/ - богата реколта и успех.

СНЯГ

- ако видиш на сън през зимата да вали

сняг

- не е лошо, нормално е за сезона. Но ако видиш такъв

сняг

през друг сезон - за земеделците - плодородие, за военните - неуспех.

Сняг

- вали | лека болест ще имаш. - на планината | за да успееш ще трябва да противостоиш на всички препятствия. - газиш | в затруднено положение ще изпаднеш. - на големи преспи | ще те огорчат. - че те затисне | голямо притеснение с следваща радост. - правиш на топки и се биеш с тях | глупави постъпки ще те занимават. - ядеш | стани от леглото и пий малко вода.
Ще изникне допълнителна работа
Снегът насън предвещава богата реколта, но ако вали

сняг

през лятото-очаквай страшни природни катаклизми; ако сънуваш преспи от

сняг

-тъга ще те налегне; ако насън паднеш върху

сняг

-щастието в любовта ще ти изневери; бродиш ли насън из снежно пространство-неизвестност; ако чистиш

сняг

с лопата-чакай болест; ако ядеш

сняг

насън-правиш напразни усилия. смях

СНЯГ

- ако сънуваш, значи смях.

Сняг

без време - грозна работа.

Сняг

на големи преспи - ще те огорчат.

Сняг

с време ако сънуваш, че пада - плодородие.

Сняг

, че газиш - ще изпаднеш в затруднено положение.

Сняг

, че вали, ако сънуваш, ще прекараш лека болест.

Сняг

, че правиш на топки и се биеш с тях, ще те занимават с глупави постъпки.

Сняг

че те затисне, значи ще се притесниш много, но после ще се зарадваш.

Сняг

, че ядеш - значи да станеш от леглото си и да пиеш нещо малко.

СНЯГ

- Ако сънувате

сняг

- това известява грижи и мъка; ако вали

сняг

през лятото - очаквайте страшни природни катаклизми; ако е през зимата - плодородие; ако той е на преспи - ще ви налегне тъга; ако паднете на него - щастието в любовта ще ви изневери; ако бродите в снежно пространство - неизвестност; ако го чистите с лопата - очаква ви болест; ако го ядете - полагате напразни усилия; ако газите в него - ще изпаднете в затруднено положение; ако вали силно - ще прекарате лека болест; ако го правите на топки и се биете с тях - ще се заемете с глупави постъпки; ако той ви затисне - много ще се притесните, но после ще се зарадвате.

СНЯГ

- Смях и радост.

Сняг

- по никое време-от работата ти няма да има никаква полза; - ако вали на време-щастие и плодородие на нивите.

СНЯГ

- че вали, ако сънуваш - лека болест ще имаш; на планината - за да успееш, трябва да противостоиш на всички препятствия; че газиш - в затруднено положение ще изпаднеш; на големи преспи - ще те огорчат; че те засипе - ще се притесниш много, но после ще се зарадваш; че правиш на топки и се биеш с тях - глупави постъпки ще те занимаят; че ядеш - стани от леглото и пий малко вода.

Сняг

- Пречистване.
Пречистване.
Символ на чистотата, мира, но и на някакво замразено положение.Ако сънуваш, значи ще се смееш.Друго тълкуване - предизвестява те за грижи и мъка.Ако бродиш в снежно пространство, близкото ти бъдеще ще е пропито с неизвестност.Ако вали или вали силно, ще прекараш лека болест.- на големи парцали и те засипе, ще се притесниш силно за нещо, но после ще се оправиш.- през зимата, е знак, че ще имаш голямо плодородие.- през лятото, очаквай страшни природни катаклизми.- по никое време, ще работиш лоша, грозна работа без никаква облага.- когато му е времето, ще имаш изобилно плодородие.Ако газиш в него, ще изпаднеш в затруднено положение.Ако те затисне, ще изпаднеш в силно затруднено положение, но после ще се радваш.- и затрупа, ще успееш в делата си.Ако правиш снежни топки и се биеш с тях, ще те занимават с глупави постъпки и дребни проблеми.Ако е паднал току-що, бял, чист и пухкав, е предвестник за предстоящи удоволствия и радост.Ако паднеш на него, ще се развали щастието ти в любовта най-вероятно поради изневяра.Ако е на преспи, някой ще те огорчи, ще те обидят и ще те налегне тъга.Ако е на планина, за да успееш, ще трябва да преодолееш големи препятствия.Ако ринеш с лопата, е на болест.Ако е твърд и слегнал, скоро ще получиш достойно възнаграждение за труда и грижите ти.Ако е стар, почернял, изровен и топящ се

сняг

, е знак, че те очаква опит за съблазняване и прелъстяване.Ако ядеш, стани от леглото си и пий нещо малко, може и вода. Друго тълкуване - усилията, които полагаш в момента, са напразни.
проблеми

7 гласа