☾ Съновник - да сънуваш Снимка

Снимка

, 2018-06-14 06:51:44
Снимка

СНИМКА

- ако се видиш на

снимка

или правиш

снимка

и не си семеен - скоро време ще се задомиш или сгодиш. Окачваш ли

снимка

на стената - успех в интимния живот, ще ти се обяснят в любов. Купуваш ли

снимка

- за неженени - предстоящ брак, а за женени - стабилно семейство. Късаш ли

снимка

- внимавай, ще имаш неприятности с близък човек.

СНИМКА

- ако сънуваш, ще възобновиш стара дружба. Ако правиш снимки, ще се сдобриш с някого или ще установиш много нови и ползотворни контакти. Стари снимки в съня са знак, че ще възродиш отминала любов. Черно-бели снимки обещават лични и семейни радости, а цветни - веселие с приятели и колеги.
Ако си правиш

снимка

или се виждаш на

снимка

насън и не си семеен-чакай скоро добър брак; ако насън окачваш

снимка

на стената-ще ти се обяснят в любов; ако купуваш

снимка

-предстои ти да свиеш семейно гнездо; ако насън скъсаш

снимка

-ще имаш разправии с близък човек.

СНИМКА

- Ако сънувате или разглеждате снимки - в живота ви ще се случи някакво събитие, което не сте и очаквали; ако си правите снимки - очаквайте добър брак; ако я окачвате на стена - ще ви се обяснят в любов; ако я купувате - предстои ви да свиете семейно гнездо; ако я скъсате - ще имате малка загуба.
Ако сънуваш или разглеждаш, в живота ти ще се случи събитие, което не си очаквал(а) и което ще бъде голяма изненада за теб.Друго тълкуване -това е знак, че си подложен(а) на някакво изследване или наблюдение, затова внимавай, защото може да станеш жертва на лоши слухове.Ако гледаш

снимка

на гола жена, някакви последствия за теб ще са доста неприятни.Ако изображението на

снимка

та ти е непознато, ти предстои да възобновиш някакво приятелство или познанство, прекъснато преди много години.Ако купуваш, скоро ще свиеш семейно гнездо.Ако окачваш на стена, ще ти се обяснят в любов.Ако правиш, означава, че ще имаш или вече имаш добър брак.Ако скъсаш, ще преживееш малка загуба и разправия с близък човек.Ако не е на фокус, скоро ще се окажеш в ситуация, в която няма да можеш да вземеш решение поради липса на необходимата информация.Ако на нея има познати хора, ти предстои приятно запознанство.

2 гласа