☾ Съновник - да сънуваш Слепец

Слепец

, 2018-06-14 07:31:06
Слепец

СЛЕПЕЦ

- видиш ли се като

слепец

,вещае смърт на близък човек. Друг ако е сляп - използват добрината ти. Говориш ли със

слепец

- загуба на добър приятел.

Слепец

- | препятствие и спиране на работата си ще имаш. - водиш | една приключение в пътешествието си ще имаш. - че си | опасност те чака.
Ако си сънувал сляп-ще почине някой в семейството ти; ако срещнеш или видиш

слепец

-много хора използват твоята добрина; ако говориш със

слепец

насън-ще изгубиш добър приятел.

СЛЕПЕЦ

- ако сънуваш, значи ще имаш препятствие и спиране на работите ти.

Слепец

, че водиш, ако сънуваш, значи ще преживееш приключение в пътуването си.

Слепец

че си, ако сънуваш, значи те чака опасност.

СЛЕПЕЦ

- Ако сънувате или водите

слепец

- това е добър сън; ако разговаряте с него - предстои ви тежко препятствие; ако се карате с него - ще преживеете приключение в пътешествието си; ако го срещнете - много хора използват вашата доброта; ако го ориентирате в посоката, която той желае - ще загубите добър приятел; ако той прогледне - щастие; ако сте вие - опасност.

Слепец

- ако ти си сляп или водиш сляп-измама; - ако

слепец

те сочи на сън-смърт.
Ако сънуваш, е отказ или неспособност да виждаш ясно нещата. В такава ситуация съществува огромна вероятност да се изправиш пред препятствие, което може да блокира и спре работите ти.Друго тълкуване - ще почине някой от семейството.Ако видиш, ще преживееш премеждие при пътуване.Ако водиш или се караш с него, ще преживееш приключение в пътешествие.Ако говориш с него, ти предстои тежко изпитание. Възможно е да загубиш добър приятел.Ако го ориентираш в посоката, която желае, ще загубиш добър приятел.Ако прогледне, е знак за предстоящо щастие.Ако си и се опираш на бастун, или те води под ръка придружител, сънят се опитва да те предпази от изкушението да се захванеш с дейност, за която нямаш достатъчна информация и сили, или от игра на комар.Друго тълкуване - чакат те трудности и опасности.Ако срещнеш, много хора ще се възползват от добрината ти.
помощт приятел

1 гласа