☾ Съновник - да сънуваш Скала

Скала

, 2018-06-18 13:49:41
Скала

СКАЛА

- това е предупреждение за неприятен случай, злополука,която заплашва член от семейството. Катериш ли се по

скала

- ще положиш много усилия и труд и ще имаш успех в живота.

СКАЛА

- видиш ли в съня си, предстоят ти трудност в работата, неочаквана пречка или непреодолимо препятствие ща осуети плановете ти. Ако се катериш по

скала

, упорството и постоянството ти ще бъдат достойно оценени. Падаща

скала

в съня е сигнал за сериозна опасност.

Скала

- наклонена и покрита с мъх | спокойни дни ти предстоят. - гориста | това което мислиш ще се сбъдне.
Ако сънувате, че стоите на върха на

скала

, означава че сте достигнали по високо ниво на разбиране, ново осъзнаване и свежа гледна точка. Може и да означава че сте достигнали критично ниво в живота си и вие е страх да не изгубите контрол.

Скала

та, която си видял насън, те предупреждава за предстоящ нещастен случай в семейството; ако самият ти се катериш по

скала

-с труд и упорство ще напреднеш в живота.

СКАЛА

- Ако сънувате

скала

- вие сте амбициозни; ако сте на нейния връх - ще успеете да осъществите амбициите си чрез собствените си усилия; ако се изкачвате по нея - очаква ви нещо добро.
Символ на силата и стабилността.Ако сънуваш, ще проявиш неочаквана амбиция или просто това е водещата черта на характера ти.Ако видиш, в семейството ти ще има нещастен случай.Ако си на върха й, ще осъществиш амбициите си със собствени усилия.Ако се изкачваш по нея, е знак, че те очаква нещо добро.Ако се изкачиш на нея, означава, че има шанс да постигнеш това, към което се стремиш.Ако се катериш по нея, е знак, че ще напреднеш в живота.Ако не можеш да се изкачиш на

скала

или падаш от нея, означава, че проявите ти на упорство за достигането на дадена цел ще ти нанесат преди всичко вреда.Ако падаш от нея, е съвет повече да си „гледаш в краката".Ако е препречила пътя пред теб, е знак за вътрешно блокиране на развитието ти.Ако ти се присъни, означава, че целите ти са непристъпни и недостижими.Ако е стръмна, е знак, че ти предстои някаква промяна или преход към нещо ново.
Ако сънувате

скала

— вие сте амбициозни; ако сте на нейния връх — ще успеете да осъществите амбициите си чрез собствените си усилия; ако се изкачвате по нея — очаква ви нещо добро.

0 гласа