☾ Съновник - да сънуваш Скакалец

СКАКАЛЕЦ

, 2018-06-10 09:48:24
СКАКАЛЕЦ

СКАКАЛЕЦ

- ако сънуваш, значи не можеш да разчиташ на приятелите си. Ако са много скакалци, чакай беда, краткотрайно нещастие. Ако улавяш

скакалец

, ще отмъстиш някому. Мъртви скакалци в съня са предсказание за финансови проблеми.
Да видите

скакалец

в съня си, ви предупреждава за неприятели които ще застрашат вашите интереси, неприятности в бизнеса или болест.Ако видите големи скакалци в съня си, означава че сте на път да загубите любовта си поради факта че не правите нищо за нея.Ако чуете песента на скакалци в съня си, означава че разчитате твърде много на чужди хора.

СКАКАЛЕЦ

- Ако сънувате

скакалец

- бъдете внимателни, защото ще разорите семейството си. Това не е добър сън. За земеделците това е знак, че трябва добре да наглеждат реколтата си и да не пренебрегват нищо, за да не я загубят; ако те са много - грижи и безпокойство.

Скакалец

- Не правете прибързани заключения.
Не правете прибързани заключения.
Ако сънуваш, е сигнал, че семейството ти може да се разори, ако не проявиш нужното внимание.Ако си земеделец и сънуваш, е знак, че не трябва да пренебрегваш нищо и да наглеждаш добре реколтата си, за да не я загубиш.Ако са много, ти предстоят големи грижи и безпокойства.
Ако сънувате

скакалец

— бъдете внимателни, защото ще разорите семейството си. Това не е добър сън. За земеделците това е знак, че трябва добре да наглеждат реколтата си и да не пренебрегват нищо, за да не я загубят; ако те са много — грижи и безпокойство.

1 гласа