☾ Съновник - да сънуваш Сал

Сал

, 2018-06-14 13:42:20
Сал

САЛ

- това,което си започнал,ще има добър и сполучлив завършек.

САЛ

- видиш ли насън, наяве с мъка ще успяваш да балансираш между многобройните си задължения. Ако плаваш с него, налага се да позакърпиш семейния бюджет.
Работата, която си започнал, ще излезе на добър край.

САЛ

- Ако сънувате

сал

- вие не сте много сигурни в това, което предприемате, затова не се впускайте в неща, чиито край е непредвидим; ако го правите - работата, която сте започнали, ще излезе на добър край; ако е счупен - ще загубите вашите връзки.

Сал

- Внимавайте да не останете сам и отнесен от бурните вълни на живота.
Внимавайте да не останете сам и отнесен от бурните вълни на живота.
Символ на рисковано начинание или на любовна връзка, чието разгласяване ще предизвика истинска катастрофа в семейството ти. Затова не се впускай в неща, чиито край е непредвидим.Ако правиш, работата, която си започнал, ще излезе на добър край.Ако плава нормално, означава, че в близко бъдеще хоризонтът ти ще е спокоен и нищо няма да те заплашва.Ако се преобръща или се разпада на съставните си дървета, очаквай неприятности.Ако е счупен, ще загубиш или ще прекъснеш някакви твои връзки.
Ако сънувате

сал

— вие не сте много сигурни в това, което предприемате, затова не се впускайте в неща, чиито край е непредвидим; ако го правите — работата, която сте започнали, ще излезе на добър край; ако е счупен — ще загубите вашите връзки

0 гласа