☾ Съновник - да сънуваш Решетка

Решетка

, 2018-06-12 09:46:16
Решетка

РЕШЕТКА

- ако имаш на прозорците си

решетка

- не е на добро, не си спокоен нещо вътрешно те мъчи или се самоосъждаш за нещо.

РЕШЕТКА

- ако насън видиш или поставяш решетки на дома си, ще имаш семейни или интимни проблеми. Ако си затворен зад решетки, чака те голяма радост. Ако друг е зад решетки, чака те печалба или щастливо пътуване.

Решетка

на канал е знак, че ще се освободиш от неприятностите си.

Решетка

- гледаш през нея | дълго ще отсъствуваш от града.

РЕШЕТКА

- Ако сте зад нея - властите ще ви преследват за нещо и ще платите глоба. Ако вие я заключвате - ще държите в ръцете си човек, който ви е сторил зло.

РЕШЕТКА

- Ако сънувате или гледате през

решетка

- не се вживявайте толкова много в любовните си авантюри; ако е за животни - ще ви превърнат в слуга; ако е разбита - ще се освободите от вашият комплекси.
Ако сънуваш или гледаш през нея, е препоръка да не се вживяваш прекалено в любовните си авантюри.Ако е за животни, внимавай, защото има реална опасност да те превърнат в обикновен слугинаж.Ако е затворническа, на канализационна шахта или някаква друга, скоро на пътя ти ще се изпречи човек, който според теб е лишен от всякакъв разум и е склонен към безплодни словоизлияния, изобилстващи с безкрайни глупости.Ако е на прозореца на къщата ти, ще ревнуваш съпруг(ата) си или приятелката) си.Ако е разбита, скоро ще се освободиш от комплексите си.
любов

0 гласа