☾ Съновник - да сънуваш Ресторант

РЕСТОРАНТ

, 2018-09-24 10:46:43
РЕСТОРАНТ

РЕСТОРАНТ

- ако видиш или посещаваш в съня си, ще се веселиш с приятели. Ако е голям и луксозен, очаквай финансови неприятности, а ако е малък и непретенциозен - скромни печалби и радостни новини. Ако насън имаш

ресторант

, ще ти се наложи да правиш икономии и да заделяш от спечеленото.
Ако сънувате че се намирате в

ресторант

, означава че се чувствате обременени с решения и избори, които трябва да направите в живота си. Означава и че търсите духовни сили извън самите себе си.

РЕСТОРАНТ

- Ако сънувате, че сте в

ресторант

- благополучие в любовните ви връзки; ако се храните в него - пазете се от кражба; ако е разбит - загуба.

Ресторант

- безпорядък в къщи.

Ресторант

- Нужда от храна и подкрепа за душата и ума.
Нужда от храна и подкрепа за душата и ума.
Ако сънуваш, е знак, че ти предстои общуване, съчетано с емоционални и физически удоволствия.Ако си в луксозен

ресторант

и се наслаждаваш на хубаво вино, добра храна, отбрана компания, на вниманието на келнерите и на богатството си, в реалния свят ще претърпиш пълен крах в любовта и причината за това ще бъде бедното и скучно въображение на интимния ти партньор.Ако си в обикновен

ресторант

, в който покривките и съдовете са мръсни, храната достатъчно лоша, а келнерите и оркестърът са просто отвратителни, колкото и странно да ти звучи, желаният от теб партньор, когото тайно обожаваш и не смееш да вдигнеш към него очи, съвсем лесно ще бъде твой, стига само да „си мръднеш пръста". А колко време ще го задържиш, също зависи само от теб.Ако е разбит, ще изтърпиш някаква загуба.Ако се храниш в него, е предупреждение да се пазиш от кражба.
Ако сънувате, че сте в

ресторант

— благополучие в любовните ви връзки; ако се храните в него — пазете се от кражба; ако е разбит — загуба

Ресторант

ако сънуваш и че се храниш в него, значи се чувстваш притеснен заради важни решения, които трябва да вземеш. Сънят може да е израз и на нуждата ти от чужда помощ, за да се справиш с тази ситуация.

1 гласа