☾ Съновник - да сънуваш Пушка

ПУШКА

, 2018-07-04 02:21:49
ПУШКА

ПУШКА

- ако видиш или използваш насън, ще имаш неприятности с близки или приятели. Ако чуеш гърмеж на

пушка

, ще научиш лоша вест. Ако носиш

пушка

през рамо, ще смениш жилището си. Ако я зареждаш, ще се влюбиш или ще преживееш голям смут.

ПУШКА

- Това е знак за наближаваща опасност. Ако се жена - домът ви ще бъде пометен от стихия или пък съпругът ви - отнет от друга. Ако я държи мъж - ще води дълга борба да запази службата и бизнеса си.
Ще се разочаровате от човек, на когото сте имали доверие караница

ПУШКА

- ако гръмне - вест, зло.

Пушка

ако носиш, значи скръб.

Пушка

ако сънуваш значи вест или писмо

ПУШКА

- Ако сънувате

пушка

- ще получите писмо; ако стреляте с нея - ще се разгневите; ако я чувате като стреля - ще имате неприятна изненада; ако я носите - скръб; ако я чистите - ще се одобрите с вашия враг, но бъдете внимателни.

ПУШКА

- Ще получиш писмо.

Пушка

- известие.
Ако сънуваш, очаквай приятно известие (писмо) и приятелство.Друго тълкуване - предстои ти някаква караница.Ако гръмне, ще научиш важни новини или вест за някаква злина.Ако е ловна, е предсказание, че трябва скоро да проявиш решителност в действията си, резултатите от които ще надминат очакванията ти.Ако носиш, ще скърбиш, чака те мъка.Друго тълкуване - враговете ти се страхуват от теб и ще се помъчат да се сближите.Ако е стара и ръждясала, ще трябва да извършиш сериозна подготовка за работа или дело, за които се изискват решителни действия.Ако стреляш с нея, ще имаш радост вкъщи.Друго тълкуване - ще се раз, гневиш.Ако чистиш, ще се сражаваш с враговете си, след което ще се сдобриш с тях. Въпреки това прояви разумно внимание.Друго тълкуване - понякога означава и радост.Ако я чуваш, като стреля, ще се сблъскаш с неприятна изненада.
омраза

3 гласа