☾ Съновник - да сънуваш Пропаст

ПРОПАСТ

, 2018-06-18 07:20:43
ПРОПАСТ

ПРОПАСТ

- видиш ли насън, предстои ти опасност. Ако си на ръба на

пропаст

, притесненията и тревогите ти са основателни. Ако паднеш в

пропаст

, чака те финансов крах или непосредствена опасност за живота. Ако преминеш успешно над

пропаст

, ще избегнеш премеждие.

Пропаст

- отстрани гледаш | бъди предпазлив в предприятията си. - че се намираш вътре в нея | големи и рисковани работи ще направиш. - паднеш в нея | едно премеждие ще ти мине през главата. - паднеш и пак излезеш | един важен процес ще спечелиш.

ПРОПАСТ

- Ако сънувате

пропаст

- имате противници, които могат да ви навредят; ако паднете в нея - някой от вашите познати е застрашен от заболяване; ако я прескачате - ще имате неприятности; ако я копаете - ще заведат дело срещу вас; ако е много дълбока - ще си намерите постоянна работа.
Ако сънуваш, е знак, че здравето ти е застрашено и не трябва да предприемаш рисковани пътувания.Друго тълкуване - ще се изправиш пред противници, които сериозно могат да ти навредят. Ако копаеш, срещу теб ще бъде заведено съдебно дело.Ако е много дълбока, ще си намериш добра и постоянна работа.Ако падаш в нея, някой от твоите познати е заплашен от болест.Ако прескачаш, ще си навлечеш куп неприятности.
Ако сънувате

пропаст

— имате противници, които могат да ви навредят; ако паднете в нея — някой от вашите познати е застрашен от заболяване; ако я прескачате — ще имате неприятности; ако я копаете — ще заведат дело срещу вас; ако е много дълбока — ще си намерите постоянна работа

1 гласа