☾ Съновник - да сънуваш Прозорец

ПРОЗОРЕЦ

, 2018-06-12 16:48:48
ПРОЗОРЕЦ

ПРОЗОРЕЦ

- видиш ли насън, предстои ти любовно щастие. Ако гледаш през него, ще откриеш много нови житейски удоволствия. Ако отваряш

прозорец

, ще се отдадеш някому. Ако го затваряш, ще се срамуваш, ще криеш неприятни тайни. Ако влизаш в стая през

прозорец

а, чакат те недоразумения и спорове със съседи или с чужденци. Ако се надвесваш през

прозорец

или паднеш от него, грози те опасност, ще се провалиш. Счупен

прозорец

предсказва ругатни, а мръсен или замъглен - измамени очаквания. Ако насън хвърляш нещо през

прозорец

, ще имаш голям късмет.

Прозорец

- отваряш | ще се срещнеш с любовника си. - затваряш | тайни мечти преследваш. - че си надвиснал и паднеш | отиваш срещу опасността - гледаш навън през него | ще закъснееш с посещението си или ще го оставиш за друг път. - качваш се по него | една съмнителна работа ще започнеш.
Видите

прозорец

в съня си, символизира за блестящи идеи и прозрение. Ако гледате през

прозорец

, това символизира вашия възглед към живота, вашето съзнание и интуиция. Ако видите затворени прозорци в съня си, е знак за изоставяне и оттегляне. Ако видите счупени прозорци предвещава нещастия и нелоялност. Ако видите че избягвате през

прозорец

, предвещава скорошни неприятности.
Той е отвор към светлината и към външния свят. Обикновено сънуващият се намира в стая и гледа навън. Това означава, че стои в настоящето си (стая, не толкова светла като онова, което е вън от нея) и наблюдава бъдещето (светлината, простора, всичко различаващо се от непосредственото му обкръжение). Тук може да имаме множество ситуации. Дали бъдещето (навън) е светло, слънчево? Какво е стъклото на

прозорец

а -замъглено, потъмняло от дъжда? Оживена ли е улицата, или

прозорец

ът гледа към застинал пейзаж? Как изглежда хоризонтът, ако има такъв? И как стаята, в която се намира сънуващият? Иска ли да я напусне, за да се отправи към бъдещето, или предпочита да си остане в сигурността на настоящето?

Прозорец

ът понякога символизира и възприемането на външния свят. Защото през него можем да получаваме далечни човешки и светлинни „послания".

ПРОЗОРЕЦ

- , че гледаш навън през него, ще закъснееш с посещението си или ще го оставиш за друг път.

Прозорец

че се надвесиш и паднеш от него, значи отиваш срещу опасността.

Прозорец

че затваряш, ще те преследват тайни мечти.

Прозорец

, че отваряш - ще срещнеш любовника си

ПРОЗОРЕЦ

- Ако сънувате

прозорец

- ще имате любовно увлечение; ако сте се качили на него - ще ви излъжат; ако го гледате - ще оставите вашата визита за някой друг път; ако сте се показали през него - вие се движите срещу опасността; ако го затваряте - ще се сбъднат вашите мечти; ако го правите - ще имате среща с любовницата или любовника си.

ПРОЗОРЕЦ

- Любовна среща.

Прозорец

- очакване; - ако отворен-съжаление.

ПРОЗОРЕЦ

- че отваряш - ще се срещнеш с любовника си; че затваряш - тайни мечти ще те преследват; че се надвесиш и паднеш от него - отиваш срещу опасността; че гледаш навън през него - ще закъснееш с повишението си, или ще оставиш за друг път; че се изкачваш по него - съмнителна работа ще почнеш.

Прозорец

- Огледало на бъдещето. Очите на душата.
Огледало на бъдещето. Очите на душата.
Символ на астралната защита.Ако сънуваш, не е лош знак, защото ти предстои любовно увлечение. А дали ще прерасне в нещо по-сериозно, сънят не казва. Може би ще зависи само от теб.Ако гледаш през него навън, ще закъснееш за някакво посещение или ще го отложиш за друг път.Друго тълкуване - ще научиш истини, които са от голямо значение за теб, за да вземеш правилно решение.Ако затваряш, ще те преследват тайни мисли и мечти.Ако се изкачваш по него, ще започнеш съмнителна работа.Ако си се качил на него, внимавай, защото твърде лесно ще те излъжат.Ако отваряш, ти предстои любовна среща.Ако е отворен, скоро ще те поканят в дом, в който отдавна желаеш да попаднеш.Ако се показваш от него, е сигнал, че се движиш срещу някаква опасност.Ако правиш, ти предстои вълнуваща любовна среща.Ако миеш, ще ти се наложи да намериш обиколни пътища, за да постигнеш и изпълниш желанията си.Ако се надвесваш от него и паднеш, направо се хвърляш срещу някаква опасност.Ако затваряш, ще се сбъдне някоя от мечтите ти.Ако е затворен, твоя молба ще остане неудовлетворена.
тъга

Прозорец

в съня символизира блестящите идеи и прозрения. Ако гледаш през

прозорец

, значи подсъзнанието и интуицията ти са силни и трябва повече да ил се доверяваш. Ако видиш затворени прозорци в съня си, вероятно скоро си бил изоставе от някого. Ако видиш счупени прозорци, очакват те нещастия. Пази се от нелоялни хора. Ако бягаш през

прозорец

, това е предупреждение за скорошни неприятности.

1 гласа