☾ Съновник - да сънуваш Пор

ПОР

, 2018-03-30 12:47:15
ПОР

ПОР

- сънуваш ли, знай, че за тебе се носят лоши слухове. Ако го убиеш, ще докажеш невинността си.

Пор

- | пази се от коварни хора и предатели които те заобикалят. - гониш | добри гешефти със странен човек ще направиш. - убиеш | ще се избавиш от един неприятел. - че те ухапе | ще те огорчи някой.

ПОР

- Ако сънувате

пор

- пазете се от коварни хора; ако го гоните - ще сключите добра сделка; ако го убиете - ще си имате неприятности; ако го ядете - ще се избавите от ваш неприятел; ако ви ухапе - ще ви огорчат.

ПОР

- ако сънуваш - пази се от коварни хора и предатели, които те заобикалят; че гониш - добри гешефти със странен човек ще направиш; че убиеш - ще се избавиш от един неприятел; че те ухапе - ще те обиди някой.

Пор

- Предпазване от

пор

ока.
Ако сънуваш, пази се от неверни приятели и коварни хора, които се въртят около теб.Ако гониш, ще завъртиш „бизнес" със странен човек. Но независимо от това сънят ти предсказва, че ще сключиш добра сделка.Ако убиеш, ще се избавиш от неприятели.Друго тълкуване - ще си навлечеш неприятности.Ако те ухапе, някой ще те огорчи и обиди.Ако ядеш, ще се избавиш от неприятел.
Ако сънувате

пор

— пазете се от коварни хора; ако го гоните — ще сключите добра сделка; ако го убиете — ще си имате неприятности; ако го ядете — ще се избавите от ваш неприятел; ако ви ухапе — ще ви огорчат

1 гласа