☾ Съновник - да сънуваш Подземие

ПОДЗЕМИЕ

, 2018-06-11 11:54:41
ПОДЗЕМИЕ

ПОДЗЕМИЕ

- ако сънуваш или си в него, ще се опитат да възпрепятстват работата ти. Ако е тъмно, влажно и студено, може да претърпиш щети или да загубиш важни позиции и съществени придобивки.

ПОДЗЕМИЕ

- Ако сънувате или сте в

подземие

- скорошна смърт; ако го строите - ще имате проблеми; ако паднете в него - ще получите нова вест за ваш познат; ако е разрушено - грижи; ако живеете в него - победа.
Да сънувате, че отивате да живеете в

подземие

това означава, че в живота си се опитвате да подтиснете милите си. Вие трябва да обърнете сериозно внимание на проблемите, които Ви вълнуват.
Ако си в него, е прокоба за скорошна смърт на човек, когото познаваш.Ако живееш в него, ще постигнеш някаква победа.Ако падаш в него, ще получиш вест за твой познат.Ако попаднеш в приказно

подземие

, в което се луташ и постоянно се натъкваш на тайнствени опасности, които опъват нервите ти докрай, в близко време ще ти се наложи да предприемеш едно не съвсем безопасно начинание.
Ако сънувате или сте в

подземие

— скорошна смърт; ако го строите — ще имате проблеми; ако паднете в него — ще получите нова вест за ваш познат; ако е разрушено — грижи; ако живеете в него — победа

Подземие

ако сънуваш и че живееш в него, ще се компрометираш и доброто ти име ще пострада. Подземна железница или метро говорят за това , че скоро ще се заемеш с нещо, което няма да ти донесе успеха, на който се надяваш.

0 гласа