☾ Съновник - да сънуваш Платно

Платно

, 2019-02-16 03:57:38
Платно

ПЛАТНО

- вещае добро, благополучие, наследство, сродяване с богат род.

ПЛАТНО

- тъчеш ли в съня си, ще постигнеш успехи. Ако переш или избелваш

платно

, трябва да се отървеш от неприятни познанства или спомени. Мръсно или скъсано

платно

е знак за проблеми, загуби и неудачи. Ако се завиваш или загръщаш с

платно

, ще се задомиш. Друг ако е увит в

платно

, някой ще ти попречи или ще ти се противопостави. Ако сънуваш, че стъпваш по бяло

платно

, ще те наклеветят.

Платно

- тъчеш ти или друг | ще се ожениш - белиш | ще се отървеш от едно подозрение. - простираш | едно пътешествие ще направиш.
Ще влезеш завинаги в много богат дом или ще получиш наследство.

ПЛАТНО

- Ако сънувате, че се покривате с

платно

- благополучно задомяване; ако покривате някого с него - ще се объркате в работата си; ако го тъчете - ще се омъжите; ако го избелвате - ще се отървете от подозренията си; ако го простирате - предстои ви пътешествие; ако е бяло - ще станете жертва на лъжа; ако е тънко - щастливо ще се задомите.

Платно

- пътуване; -ако е бяло-пази се от клевети и лъжи; - ако го тъчеш-трудът ти ще се възнагради с имане; - ако е тънко-добър късмет при задомяването; - ако се покриваш с него-скорошно задомяване; - ако покриваш друг-объркване на работите.

ПЛАТНО

- че тъчеш или друг, че тъче - ще се ожениш; че белиш - ще се отървеш от подозрение; че простираш - пътешествие ще направиш.
Ако белиш, от теб ще паднат някакви подозрения.Ако е бяло, ще станеш жертва на лъжи и клевети.Ако се покриваш с него, ти предвещава благополучно задомяване.Ако покриваш друг с него, ще се объркат работите ти.Ако простираш, ти предстои пътешествие.Ако режеш, ще се отдадеш на минали спомени.Ако тъчеш, ще имаш добро състояние, или те очаква щастливо пътешествие.За девойка означава щастливо омъжване.Ако тъче друг, е предвестник на скорошна женитба, ако не на теб, то на твой близък.Ако е тънко, щастливо ще се задомиш.
проблеми

0 гласа