☾ Съновник - да сънуваш Пиянство

Пиянство

, 2018-06-11 17:26:33
Пиянство

ПИЯНСТВО

- ако някой сънува, че се е напил, означава, че в действителност ще има чудесно здраве и имуществото му ще стане по-голямо. Но ако е пиян без да пие алкохол, това не е на добро, може да бъде санкциониран и да има проблеми със закона. - ако си се напил от сладко вино или пелин, предвещава, че в скоро време ще се радваш на доброжелателството на влиятелна личност, чрез която ще се замогнеш и ще преживееш щастливи дни. - ако си пил вода насън и си се напил - лъжливи хвалби, лицемерие. - ако си пиян насън и повръщаш, не е на добро, внимавай да не загубиш имота си, а ако си комарджия - загуба на придобитите от игра пари! - ако те боли коремът или сърцето след като си се напил - ще бъдеш измамен от подчинените си /слуги, помощници/.
Ако сънувате, че се чувствате опиянен, представлява вашата безгрижна същност и добродушния ви нрав.

ПИЯНСТВО

- Ако сънувате

пиянство

- има добро и лошо

пиянство

, както е и в действителност. Приятното

пиянство

предвещава на спящия, че той е опиянен, че богатството му ще се увеличи и здравето му ще бъде крепко; ако се чувствате неразположени от алкохола, ако ви е лошо - може да бъде извършен обир в дома ви.

Пиянство

- Ставате жертва на собствените си слабости и увлечения.
Ставате жертва на собствените си слабости и увлечения.
Ако си пиян, ти предстоят приятни часове, или с помощта на съдбата у теб ще се появи настойчиво желание сериозно да промениш нещо в живота си.Ако се чувстваш пиян, сънят подсказва, че в близко време ще преживееш събития, които ще ти се сторят не толкова неочаквани, колкото необясними и могат да предизвикат у теб паника или необяснима разсеяност.Друго тълкуване - в най-лошия случай може да означава болест или срам.Ако сънуваш, че някой от твоите близки е пиян, отношенията ти с този човек ще се влошат.Ако пияният е непознат човек, някой ще ти причини болка и срам, или някакъв предмет или задължение в живота ти ще предизвикат у теб искрено отвращение.
Ако сънувате

пиянство

— има добро и лошо

пиянство

, както е и в действителност. Приятното

пиянство

предвещава на спящия, че той е опиянен, че богатството му ще се увеличи и здравето му ще бъде крепко; ако се чувствате неразположени от алкохола, ако ви е лошо — може да бъде извършен обир в дома ви
Ако се сънуваш, че си пиян, съдбата ще те закриля.

0 гласа