☾ Съновник - да сънуваш Печка

ПЕЧКА

, 2018-09-09 01:29:14
ПЕЧКА

ПЕЧКА

- готварска в съня е знак за семеен уют и домашни радости. Ако е електрическа, означава сексуални проблеми, ако е нафтова - имуществени или финансови притеснения, ако е акумулираща - нови идеи и нови запознанства, ако е с дърва - разбирателство с близки и приятели, ако е с въглища - скрити опасности, предстояща кавга. Повредена или студена

печка

е знак за ядове и скандали. Ако сънуваш, че палиш

печка

или че се грееш на нея, ще имаш добри шансове в работата и подкрепа у дома. Ако се опариш на

печка

, чака те любовно разочарование.

Печка

- | благодари се на това което имаш. - в стаята си | приятно хазяйство ти предстои - красива | охолен живот ще живееш. - разгоряла до червено | разкошен и разточителен човек си. - че се изгориш на нея | загуба вследствие на една спекулация. - гори с голям пламък | богатство и приятни удоволствия ти предстоят. - криеш се в нея | нещо ново ще чуеш. - печеш в нея | ще сполучиш в предприетото. - поставяш | приятна старост те чака. - кладеш | ще се влюбят в тебе.

ПЕЧКА

- Ако е готварска, това е лош знак за жените - ще имат повече работа, отколкото могат да свършат, при това ще правят грешки, за които другите ще ги критикуват.

ПЕЧКА

- Ако сънувате

печка

- бъдете благодарни на това, което имате; ако гори в стая - ще имате хубав дом; ако е красива и с украшения - ще живеете охолно; ако е зачервена от огъня - вие сте разточителни; ако се изгорите на нея - ще извършите несполучлива спекулация; ако гори с голям пламък - предстоят ви приятни удоволствия; ако се греете на нея - ще се избавите от голямо затруднение; ако печете нещо в нея - ще имате успех в работата си; ако поставяте нещо в нея - дълга старост; ако я палите - ще се влюбят във вас.
Ако сънуваш, бъди благодарен(а) за това, което имаш, и това, което ти предлага живота.Ако гори в стая, скоро ще имаш хубав дом.- с голям пламък, ти предстоят приятни удоволствия.Ако се грееш на нея, ще се избавиш от голямо затруднение.Ако е зачервена от огъня, ще проявиш доста голяма разточителност.Ако се изгориш на нея, ще извършиш несполучлива спекулация.Ако е красива и с украшения, ти предстои охолен живот.Ако палиш, някой ще се влюби в теб.Ако печеш нещо в нея, ще постигнеш определени успехи в работата си.Ако поставяш нещо в нея, е знак, че ще имаш дълга старост.Ако топли добре, означава, че в резултат на твоите ухажвания ще възникне ответно любовно чувство спрямо твоята персона.
Ако сънувате

печка

— бъдете благодарни на това, което имате; ако гори в стая — ще имате хубав дом; ако е красива и с украшения — ще живеете охолно; ако е зачервена от огъня — вие сте разточителни; ако се изгорите на нея — ще извършите несполучлива спекулация; ако гори с голям пламък — предстоят ви приятни удоволствия; ако се греете на нея — ще се избавите от голямо затруднение; ако печете нещо в нея — ще имате успех в работата си; ако поставяте нещо в нея — дълга старост; ако я палите — ще се влюбят във вас

1 гласа