☾ Съновник - да сънуваш Паун

Паун

, 2018-06-15 16:59:47
Паун

ПАУН

- умрял, ако е, внимавай вещае загуба на нещо. Жив

паун

- на хубаво е.

ПАУН

- ако видиш насън, ще научиш за нечия женитба или ще се изненадаш от нечии успехи. Ако сънуваш

паун

ови пера, ще чуеш лъжливи думи или ще пострадаш от суетата и егоизма си.

Паун

- крещи | злополучие. - гледаш | охолен и безгрижен живот ще живееш и щастие в работата. - хванеш | богат и щастлив съюз с възпитана и образована личност или приятна среща във време на едно пътешествие
Ще се наложи да помогнете на човек, който ви е неприятен

Паун

ът в сънищата представлява пролетта, раждането и новото израстване. Добро предвещание е, символ е на престижа, издигането и големия успех в кариерата ви. Също може да представлява вашето самочувствие и дори арогантност заради успехите ви.

ПАУН

- ако сънуваш значи добра надежда

ПАУН

- Ако сънувате

паун

- не се вслушвайте в думите на горделивците, нито в тези на ласкателите; ако гоните

паун

- надеждата ви ще се осъществи, ако е умрял - загуба; ако е във вашия дом - ще ви упрекнат в горделивост; ако е женски - ще се ожените за горд човек; ако крещи - лошо предзнаменование; ако го хванете - здрав съюз с богат и образован човек.

ПАУН

- Щастие в семейния живот.

ПАУН

- че крещи, ако сънуваш - злополучие значи.

Паун

- Внимание! Пазете се от самохвалковци.
Пазете се от самохвалковци.
Това е символ на суетата.Ако сънуваш, не се вслушвай в думите на горделивците и ласкателите.Ако гониш, значи надеждата ти ще се превърне в реалност.Ако видиш, ще имаш щастлив брак.Ако е женски, ще се ожениш за горда и надменна жена.Ако крещи, ти предвещава някаква злополука.Ако е в къщата ти, ще те упрекнат в надменност и горделивост.Ако е умрял, ще те сполетят някакви загуби, или ще загубиш приятел.Ако хванеш, ти предрича здрав съюз с богат и образован човек.
Ако сънувате

паун

— не се вслушвайте в думите на горделивците, нито в тези на ласкателите; ако гоните

паун

— надеждата ви ще се осъществи, ако е умрял — загуба; ако е във вашия дом — ще ви упрекнат в горделивост; ако е женски — ще се ожените за горд човек; ако крещи — лошо предзнаменование; ако го хванете — здрав съюз с богат и образован човек

0 гласа