☾ Съновник - да сънуваш Папагал

ПАПАГАЛ

, 2018-09-26 12:14:14
ПАПАГАЛ

ПАПАГАЛ

- ако видиш или чуеш насън, чака те интрига, някой ще издаде твоя тайна или пък ще съжаляваш за казани думи. Летящ

папагал

обещава интересни новини, а ако е в клетка - ще чуеш лъжи и клюки.

Папагал

- | безполезни приказки и шеги ще ти отвлекат вниманието и времето. - че те ухапе | ще ти напакостят завистници. - бръщолеви | ще злоупотребят с доверието ти-

Папагал

ът в съня ви символизира клюкарството. Сънят се опитва да ви предаде съобщение. Може също да означава че вие или някой друг ви се присмива или дори подиграва.

Папагал

а също може да представлява човек в живота ви е който ви е противен.

ПАПАГАЛ

- Ако сънувате

папагал

- предзнаменование, че ще ви одумват, че ще злословят по ваш адрес; ако ви ухапе - завистници ще ви навредят; ако говори - ще злоупотребят с доверието ви; ако крещи - в безполезни приказки ще прекарате времето си; ако е в клетка или на необикновено дърво - ще ви излъжат по най-долния начин хора, които ви заобикалят.

Папагал

- летящ-вести от чужбина; - ако е в клетка-клюки.

ПАПАГАЛ

- ако сънуваш - безполезни приказки и шеги ще ти привлекат вниманието.

Папагал

- Непрекъснати неоснователни клюки. Клевети.
Да видите

папагал

на сън е символ за клюки. Това може да значи, че Вие говорите за някого или че някой говори за Вас.
От друга страна

папагал

а може да е отражение на ексцентричен човек от Вашия живот.
Непрекъснати неоснователни клюки. Клевети.
Ако сънуваш, безполезни приказки, одумвания, злословия и шеги по твой адрес ще привлекат вниманието ти.Друго тълкуване - предрича ти добро забавление и ново приятелство.Ако говори, някой ще злоупотреби с доверието ти.Ако е в клетка или на необикновено дърво, е предупреждение да се пазиш от хора, които те заобикалят, защото ще се опитат да те излъжат по най-долния начин.Ако крещи, ти предстои да прекараш известно време в безполезни приказки.Ако те ухапе, завистници ще ти навредят.
Ако сънувате

папагал

— предзнаменование, че ще ви одумват, че ще злословят по ваш адрес; ако ви ухапе — завистници ще ви навредят; ако говори — ще злоупотребят с доверието ви; ако крещи — в безполезни приказки ще прекарате времето си; ако е в клетка или на необикновено дърво — ще ви излъжат по най-долния начин хора, които ви заобикалят

1 гласа