☾ Съновник - да сънуваш Отчаяние

ОТЧАЯНИЕ

, 2018-07-05 09:22:57
ОТЧАЯНИЕ

ОТЧАЯНИЕ

- изпитваш ли насън, ще намериш нов смисъл и нова реализация на силите и енергията си. Друг ако е отчаян, отнасяй се с недоверие към всяка молба за пари, заем или спонсорство.

ОТЧАЯНИЕ

- Ако ви е сполетяло и в реалния живот няма да ви е весело, но проблемите бързо ще отминат.
Ако сънувате че вие сте в

отчаяние

, означава че в професионалния си живот ще имате много трудности и лоши преживявания. Ако сънувате че други са отчаяни, говори че някой ваш близък приятел или роднина ще има нещастие или ще се намира в неприятна ситуация.

ОТЧАЯНИЕ

- Ако сънувате, че сте отчаяни - ще получите добра новина, която лесно ще ви утеши; ако е друг - в обкръжението ви има човек, който ви обича.
Ако те обхване, скоро може да ти се случи неприятна история, която ще прерасне в скандал. Възможно е да нямаш никаква вина в тази история, но за твое съжаление ще се намерят зли езици, които ще те изкарат виновен за всичко. Така или иначе трябва да се въоръжиш с търпение, докато премине цялата история.Друго тълкуване - ще получиш добра новина, която бързо и лесно ще те утеши.Ако друг го е обхванало, знай, че в обкръжението ти има човек, който много те обича.
Ако сънувате, че сте отчаяни — ще получите добра новина, която лесно ще ви утеши; ако е друг — в обкръжението ви има човек, който ви обича

0 гласа