☾ Съновник - да сънуваш Отвращение

Отвращение

, 2018-05-28 15:56:13
Отвращение

ОТВРАЩЕНИЕ

- изпитваш ли

отвращение

- внимавай - ще се скараш с някой или с този, когото си сънувал.

ОТВРАЩЕНИЕ

- ако изпитваш насън, за кратко време ще ти се струпат многобройни ядове и неприятности.

ОТВРАЩЕНИЕ

- Ако изпитвате, ще ви подведе близък приятел и ще се скарате жестоко. Ако друг го изпитва към вас - добрите ви намерения няма да бъдат оценени правилно и ще ви обвинят в егоизъм.
Ако сънувате, че се отвращавате от някого, говори за странен неприязън към даден човек, и вашите съмнения в неговия/нейния честност ще се окажат верни. Чакат ви също трудности в бъдеще. Ако сънувате, че някой се отвращава от вас, символизира че вашите добри намерения ще бъдат заместени с егоизъм.
Изпитваш ли насън

отвращение

към някого, наяве ще се скараш с него.

ОТВРАЩЕНИЕ

- Ако сънувате, че се отвращавате от нещо - ще бъдете завладени от Венера; ако друг се отвращава - трябва да побързате, за да спечелите.
Ако те обхване, е предвестник за ситуация, в която непрекъснато ще изпитваш дискомфорт.Ако изпитваш към някого или към нещо, означава, че в живота ти ще се повтори ситуация, която преди време е завършила с големи неприятности за теб.Друго тълкуване - скоро ще изпаднеш под властта на Венера.Ако друг изпитва, е сигнал, че за да спечелиш, ще трябва да побързаш.
Ако сънувате, че се отвращавате от нещо — ще бъдете завладени от Венера; ако друг се отвращава — трябва да побързате, за да спечелите

0 гласа