☾ Съновник - да сънуваш Отвор

Отвор

, 2018-06-13 20:28:36
Отвор

ОТВОР

- отваря ли се нещо като

отвор

- неочаквано ще имаш възможност да увеличиш материалното си състояние - възползувай се от шанса си.

ОТВОР

- пробиваш ли насън, значи ще разширяваш бизнеса си, ще търсиш нови източници на доходи. Ако запушваш

отвор

, ще укриваш информация или данъци.
Щом насън видиш, че пред теб нещо се отваря-наяве ще имаш възможност съвсем случайно да припечелиш нещо-побързай да се възползваш!

ОТВОР

- Ако сънувате някакъв

отвор

- продължавайте да се борите и вие ще спечелите; ако сте заклещени в него - ще имате възможността да спечелите пари, но всичко зависи от вас.
Ако сънуваш, какъвто и да е, ако не се откажеш от борбата, която водиш от известно време, скоро ще спечелиш.Ако си заклещен в него, ще ти се отдаде добра възможност да спечелиш пари, но това ще зависи само от теб.Ако е на капак, неочаквана опасност ще се изпречи на пътя ти и ако вземеш навреме предпазни мерки, лесно ще се избавиш от нея.Ако е в крепостна стена и след известно колебание се провреш през него, ще се опитат да те въвлекат в примамлив, но безрезултатен замисъл, като се опитат красноречиво да те убедят в неговата изгода.Ако е технологичен, означава, че скоро ще узнаеш малка част от някаква тайна, която, както ще разбереш по-късно, ще трябва да научиш цялата.
Ако сънувате някакъв

отвор

— продължавайте да се борите и вие ще спечелите; ако сте заклещени в него — ще имате възможността да спечелите пари, но всичко зависи от вас

0 гласа