☾ Съновник - да сънуваш Нива

Нива

, 2018-06-12 00:02:51
Нива

НИВА

- обработваш ли

нива

- благополучие и радост в дома. Ако гледаш как други я обработват - ще чуеш лоши думи по твой адрес.Ако

нива

та е зелена и ходиш по нея вещае щастие. Запустяла

нива

- внимавай! Ще те изпреварят в работата. Ако

нива

та ти е засята ще имаш добра реколта.

НИВА

- видиш ли насън, ще просперираш. Ако я обработваш, ще направиш добри инвестиции. Ако ходиш по разорана

нива

, семейството ти ще се разтури. Ако купуваш или продаваш

нива

, ще се грижиш за децата си.

Нива

- добре обработена | ще се сдобиеш с добри работници. - запустяла | с голям труд ще постигнеш целта си. - посяна с жито | щастие в работата и любовта. - оризена Надеждата и плановете ще ти се сбъднат. Работиш ли насън на

нива

-очаквай радост или берекет в къщата ти; ако обаче само гледаш отстрани как други работят на

нива

та-ще чуеш лоши думи за себе си; да сънуваш зелена

нива

обещава щастие; запустялата

нива

насън те предупреждава, че ще те изпреварят в работата.

НИВА

- орана ако сънуваш значи успех в работите ти.

НИВА

- Ако сънувате

нива

- очаква ви радост; ако работите на нея - ще чуете лоши думи за себе си; ако е зелена - щастие; ако е запустяла - ще бъдете изпреварени в работата си; ако е добре обработена - спокойствие; ако не е обработена - бедност, заради вашия мързел; ако е засята с жито - надеждите ви ще се изпълнят; ако е пожъната - траур.

НИВА

- Имаш добри приятели.

НИВА

- добре обработена, ако сънуваш - ще се сдобиеш с добри работници; запустяла - голям труд ще употребиш, докато достигнеш целта си.
(земеделска)Ако сънуваш, е знак за предстояща радост.Ако е гола и пуста, те очаква загуба или нещастие.- запустяла, ще те изпреварят в работата ти и това ще те доведе до ситуация, в която трудно ще постигнеш целите си.- засята с жито, надеждите ти ще се изпълнят.- зелена, приятел ще ти направи услуга и това ще те направи доста щастлив(а).- добре обработена, ти предстои период на отдавна чакано спокойствие.- не е обработена, ясно изразеният ти мързел ще стане причина за предстоящата ти бедност.- изорана и обработена, ще имаш добри съдружници и успех в работата.- обръщаш с лопата, усилията ти ще бъдат напразни и няма да ти донесат материални и парични приходи.- ожъната, е знак за предстоящ траур.- плодородна, ще сполучиш в предстоящите си начинания.- узряла или ожъната, ще скърбиш.Ако работиш на нея, ще чуеш лоши думи за себе си.
работа

0 гласа