☾ Съновник - да сънуваш Мълния

МЪЛНИЯ

, 2018-06-15 09:54:22
МЪЛНИЯ

МЪЛНИЯ

- ако сънуваш, е знак за загуби и погубено имущество. Ако падне върху къщата ти, ще търпиш сериозни щети. Ако те порази тебе

мълния

, ще загубиш близък човек. Ако видиш

мълния

в небето, е предупреждение да пазиш себе си, близките си и стопанството си.

Мълния

без гръм е знак, че някои от проблемите ти може да отшумят без особени последствия.

Мълния

- ако сънуваш | несъгласие в къщи ще имаш. - пада в/у главата ти | ще изгубиш живота си. - пада над къщата ти | голяма загуба на пари ще имаш. - гърмеж силен | успех в надеждите ти. - малък гърмеж | скорошно малко безпокойство ти предстои. - с дъжд | свиждане с приятелка ще имаш.

МЪЛНИЯ

- Ако я видите да пада над вода - това ви предвещава скорошно щастие и процъфтяване. Но ако ви удари - тъга и проблеми ще ви преследват на всяка крачка, независимо от добрите ви намерения.

МЪЛНИЯ

- ако сънуваш значи ще имаш несъгласие в къщи.

Мълния

ако сънуваш че падне на главата ти, значи ще изгубиш живота си.

Мълния

че пада на къщата ти значи ще имаш голяма загуба на пари.

МЪЛНИЯ

- Ако сънувате

мълния

- постоянно се тревожите за нещо, но това е напразно; ако тя е с гръм - ще имате несъгласие в дома си; ако падне върху вас - опасност за живота ви или имуществото ви; ако падне над дома ви - ще загубите много пари; ако падне близко до вас - ще избягате от отечеството си.

МЪЛНИЯ

- Вражда в семейството.

Мълния

- болест; или необикновени и неочаквани промени; или опасност.
Ако сънуваш, постоянно ще се тревожиш за нещо, което в края на краищата ще се окаже съвсем напразно.Ако видиш блеснала на небето, предрича мисловно прозрение, в резултат на което всичко, което е било объркано в мозъка ти, ще си дойде на мястото.Ако е с гръм - ще имаш несъгласие и караница вкъщи.Ако пада близо до теб, е предсказание, че ще напуснеш родината си.- върху главата ти, е знак за сериозна опасност за живота и имуществото ти.- на къщата ти, подготви се за голяма загуба на пари.
щастие
разрушения и нещастие. Отнесете се сериозно към здравето, особено на дихателните пътища.

0 гласа