☾ Съновник - да сънуваш Мозък

Мозък

, 2018-06-13 21:28:20
Мозък

МОЗЪК

- означава нещо ново, придобивка.

МОЗЪК

-

Мозък

ът е най-висшия човешки орган, затова и главата е духовен център на човешкото тяло. Ако сънуваш,че

мозък

ът или главата са ти здрави, бодри и работоспособни - добър знак е. Означава, че ще заемаш високи постове, ще ръководиш благодарение на своята мъдрост и интелигентност. - ако видиш насън, че главата /

мозък

ът/ ти са наранени или ти правят операция /лечение/ или че имаш някакъв проблем с главата - не е на добро. Трудът ти няма да е плодотворен, всичко ще постигаш с много трудности и условия.

МОЗЪК

- ако видиш в съня си, ще се замогнеш, ще увеличиш богатството си или ще получиш наследство. Ако ядеш

мозък

, сам ще си навредиш, ще постъпиш глупаво.

Мозък

- ядеш | ще ти завидят на добрите успехи. - в кости намериш | щастие ти предстои.

МОЗЪК

- Ако е открит при контузия - нещо силно ще ви раздразни или оскърби. Ако е на животно - ще ви досаждат неприятни хора и ще ви пречат да си вършите работата.
Ако видите

мозък

а си в съня си, означава че се намирате под силен умствен стрес. Може да означава че ще се наложи да разрешите важен проблем и трябва да вложите целия си потенциал. Също така може да означава че идеите ви не получават достатъчно признание и подкрепа. Притеснявате се, че знанията ви и уменията ви са недооценени.

МОЗЪК

- Ако сънувате

мозък

-

мозък

ът е двигателят на душевните сили, който чрез разумното си действие господства над всички останали човешки органи; ако

мозък

ът ви е здрав - ще управлявате с мъдрост и ще сполучете във всичко; ако е увреден - означава точно обратното; ако го ядете - ще се гордеете.

МОЗЪК

- Ще се радваш на успех.
Символ на двигателя на душевните човешки сили.Ако сънуваш, ще увеличиш богатството си.Ако видиш, пази се от зложелатели.Ако

мозък

ът ти е здрав, ще управляваш мъдро и ще сполучиш във всичко.- е болен, ти предрича пълен крах във всичко.Ако ядеш, ще бъдеш горд от себе си и с постиженията си.Друго тълкуване - ще бъдеш презрян заради глупост си.
Ако сънувате

мозък

мозък

ът е двигателят на душевните сили, който чрез разумното си действие господства над всички останали човешки органи; ако

мозък

ът ви е здрав — ще управлявате с мъдрост и ще сполучете във всичко; ако е увреден — означава точно обратното; ако го ядете — ще се гордеете

0 гласа