☾ Съновник - да сънуваш Мишка

Мишка

, 2018-06-11 23:14:26
Мишка

МИШКА

- вещае материални загуби, несполука. Ако видиш

мишка

в капан-скоро в службата ти ще има смяна на колегите ти. Ако

мишка

та е бяла-очаква те щастие, успех във всички начинания.

МИШКА

- видиш ли в съня си, ще имаш враг. Ако ловиш мишки, ще узнаеш за тайни кроежи на неприятелите си. Ако си уловил

мишка

, ще разбереш, че някой ти и верен и предан. Белите мишки са знак за напразни страхове или за бели кахъри. Ако нещо е нагризано или препикано от мишки, значи конкурентите ще ти навредят, зложелател ще ти напакости.

МИШКА

- на компютър в съня е предупреждение, че най-близките ти може да те предадат или изоставят; очаквай удар от вътрешен човек, пази се от приятелите си.

МИШКА

- Ако е в дома ви - ще имате неприятности с членовете на семейството си и бизнесът ви ще тръгне на зле. Ако сте жена - някоя от приятелките ви е неискрена и се стреми да ви отнеме любимия.

Мишка

та насън е предвестник на материални загуби; ако обаче

мишка

та е в капан-скоро в службата ти ще се сменят хора; ако

мишка

та е бяла, чака те щастие и сполука в започнатото от теб начинание.

МИШКА

- Ако сънувате

мишка

- често това е знак, че в живота ви нещо е узряло, за да изчезне. Няма защо да съжаляваме, че се разделяме с ненужното; ако тя е в капан - в службата ви ще се сменят хора; ако е дяла - чакат ви щастие и сполука от започнатото от вас начинание; ако те са много - неприятностите ви ще бъдат още по-големи; ако ги гоните или ловите - ще узнаете намеренията на скритите ви врагове; ако ги убивате - ще се отървете от неприятности; ако цвърчат - ще чуете неприятни новини; ако се хранят - изобилие в семейството; ако бягат - ще възтържествувате над конкурентите си.

Мишка

- кроежи на таен враг.

Мишка

- Притаете дъх, поне за известно време.
Притаете дъх, поне за известно време.
Символ на това, че в живота ти нещо вече е узряло и е време да се разделиш с ненужното. Но това не трябва да бъде повод за печал и тъга. Ако сънуваш, ще имаш материални загуби.Ако е бяла, очаквай сполука в започнато от теб начинание, което, естествено, ще те направи щастлив(а).Ако жена сънува, сънят й показва, че има завистница, което не трябва да я изненадва, но трябва да знае, че тя ще се стреми да разруши щастието й.Ако мъж сънува, трябва да очаква, че жена му или любовницата му ще срещне друг мъж и тайно ще му отдава цялата си нежност.Ако е в капан, скоро в службата ти нови хора ще сменят стария персонал.

6 гласа