☾ Съновник - да сънуваш Метла

Метла

, 2018-06-14 10:36:01
Метла

МЕТЛА

- за несемейните-метеш ли с

метла

,съвсем скоро им предстои сватба или годеж. Изхвърлиш ли стара

метла

на боклука-пази се,изхвърляш си късмета. Купуваш ли нова

метла

-пази се,около теб има лоши хора.

Метла

- | кавга и несъгласие в къщи ще имаш. - метеш с нея | ще имаш работа с хитри и фалшиви хора. - въртиш я около си | ще бъдеш забъркан в една разпра. - мокриш | лоша челяд или прислуга ще имаш. - приемаш нейната форма | скръб ти предстои. - биеш някого с нея | мъчно ще можеш да се ожениш.

МЕТЛА

- Ако чистите дома си - всички нещастия и болести ще са далеч от него. Ако сте жена - това е символ на бързо процъфтяване н службата и изгоден брак.
Ако не си семеен и метеш насън, в скоро време ти предстои сватба; ако насън изхвърляш стара

метла

, изхвърляш си късмета; ако купуваш нова

метла

, внимавай-около теб има лоши хора!

МЕТЛА

- ако сънуваш, значи ще имаш кавга и несъгласие в къщи, ще те изгонят отнякъде.

МЕТЛА

- Ако сънувате

метла

- ще имате неприятности вкъщи; ако изхвърляте стара

метла

- изхвърляте късмета си; ако я купувате - внимавайте, около вас има лоши хора; ако я въртите около себе си - ще се забъркате в скандал; ако е мокра - децата ви ще станат лоши; ако биете някого с нея - трудно ще се ожените; ако е разкъсана - ще имате работа с хитри и лоши хора.

Метла

- ако носиш-ще заслужиш любовта на близки и познати; - ако само я гледаш-лош приятел; - ако метеш с

метла

-ще плащаш дългове.

Метла

- Късмет и предстоящи промени.
Късмет и предстоящи промени.
л на изчистването на всичко, което е старомодно и ненужно.Ако сънуваш, ще имаш несъгласие и кавга вкъщи, или ще те изгонят от някъде.Друго тълкуване - трябва да имаш едно наум, защото е предупреждение, че твоите приятели с течение на годините морално ще западат все повече.Ако биеш някого с нея, трудно ще се задомиш.Ако видиш, скоро волята ти ще укрепне и ще започнеш да изкореняваш в себе си и в твоето обкръжение това, което считаш за недостатъци и пороци. Възможно е в тази ситуация да изпаднеш в крайност и съответно да си понесеш последиците.Ако въртиш около себе си, ще се забъркаш в скандал.Ако изхвърляш стара

метла

, знай, че с нея изхвърляш и късмета си.Ако купуваш, внимавай с хората около теб, защото между тях има и много лоши.Ако е мокра, децата ти ще получат лошо възпитание.Ако е разкъсана, ти предстои да имаш работа с хитри и лоши хора.
зло

4 гласа