☾ Съновник - да сънуваш Мастило

Мастило

, 2018-06-08 18:54:25
Мастило

МАСТИЛО

- нацапаш ли се с

мастило

- очаква те дълго пътуване,но неорганизирано от теб.

МАСТИЛО

- ако видиш в съня си, предстоят ти юридически проблеми. Ако пишеш с

мастило

, внимавай при работа с документи. Ако си изцапан с

мастило

, пази се от санкции, придържай се към законни действия и постъпки.

Мастило

- | ще се помириш с неприятелите си - пиеш | една глупава шега ще извършиш.
Нацапаш ли се с

мастило

насън-ще предприемеш дълго пътуване, но не по своя воля.

МАСТИЛО

- Ако сънувате

мастило

- сънят е добър; ако то не е разлято от мастилницата - в такъв случай ви очаква скандал; ако се нацапате с него - ще предприемете дълго пътуване, но не по ваша воля; ако е черно - несполука; ако е червено - очаквайте неочаквана среща; ако е зелено - благополучие; ако е синьо - любовна изневяра; ако е виолетово - ще се опитат да ви измамят.

Мастило

- дребни неприятности; - ако излееш

мастило

-раздяла; - ако пишеш с

мастило

-ще получиш делови известия.

МАСТИЛО

- ако сънуваш - ще се помириш с неприятеля си.

Мастило

- Писането с

мастило

означава, че трябва да си изясните мислите и настроението. Мастиленото петно показва неприятности, за които сам сте отговорен.
Писането с

мастило

означава, че трябва да си изясните мислите и настроението. Мастиленото петно показва неприятности, за които сами сте отговорни.
Ако сънуваш, е добър знак, ще се помириш с неприятел.Друго тълкуване- неприятен знак, тъй като ти предрича грижи, оформяне на досадни документи, събиране на справки, чакане в приемен час при чиновници и други подобни занимания.Ако пълниш с него писалка, ще се примириш с нещо.Ако разлееш или е разлято от мастилница, ще се караш с някого и тази кавга може да се превърне в голям скандал.Ако се нацапаш с

мастило

, ще предприемеш дълго пътуване въпреки волята ти и не по твоя вина.- с виолетово, някой ще се опита да те измами.- със зелено, ти предрича благополучие.- със синьо, е знак за любовна изневяра.- с червено, очаквай неочаквана среща.- с черно, ще ти се случи нещастие, или най-малкото няма да сполучиш в предприето начинание.
Ако сънувате

мастило

— сънят е добър; ако то не е разлято от мастилницата — в такъв случай ви очаква скандал; ако се нацапате с него — ще предприемете дълго пътуване, но не по ваша воля; ако е черно — несполука; ако е червено — очаквайте неочаквана среща; ако е зелено — благополучие; ако е синьо — любовна изневяра; ако е виолетово — ще се опитат да ви измамят

0 гласа