☾ Съновник - да сънуваш Лопата

ЛОПАТА

, 2018-06-14 12:58:31
ЛОПАТА

ЛОПАТА

- ако видиш насън, ще те помолят за услуга. Ако работиш с нея, ще имаш неблагодарна или нископлатена работа. Ако копаеш пръст с нея, ще постигнеш успех.

Лопата

- работиш с нея | неблагодарна работа ще получиш.

ЛОПАТА

- Ако копаете - ще направите успешна сделка и изведнъж ще забогатеете.

ЛОПАТА

- Ако сънувате или работите с

лопата

- ще се заемете с неблагоприятна работа; ако я купувате - ще ви уволнят; ако се ударите на нея - измяна; ако е от желязо - траур или печал; ако е счупена - вълнение.

ЛОПАТА

- Ще ти възложат неприятна задача.

ЛОПАТА

- че работиш с нея - неблагодарна работа ще получиш.
Ако сьНуваш или работиш с нея, ще трябва да вършиш работа, която не обичаш или ще ти възложат неблагодарна работа.Ако е от желязо, ще потънеш в траур и печал.Ако жена види, трябва да прояви по-голямо търпение, за да може по-безболезнено да преглътне мъжката неделикатност, да не кажем грубости и дебелащина.Ако мъж види, е предупреждение, че трябва да прояви по-голямо търпение, за да може безболезнено да преживее внезапния пристъп на женския каприз.Ако купуваш, може и да не ти се вярва, но ще те уволнят.Ако е счупена, ти предстои да изживееш някакво вълнение.Ако се удариш в нея, е знак, че ще ти изменят.
Ако сънувате или работите с

лопата

— ще се заемете с неблагоприятна работа; ако я купувате — ще ви уволнят; ако се ударите на нея — измяна; ако е от желязо — траур или печал; ако е счупена — вълнение

1 гласа