☾ Съновник - да сънуваш Листа

ЛИСТА

, 2018-07-14 21:30:40
ЛИСТА

ЛИСТА

- изборна

листа

в съня е знак, че е дошъл решителен момент в живота ти. Ако името ти е вписано в нея, трябва да се примириш с някаква промяна или възложена ти отговорност.

Листа

- зелени | здраве и щастие. - пожълтели | болест и огорчение. - от книга/хартия/ | една работа ще ти донесе щастие. - от детелина намериш | щастие във всичко ще имаш. - увехнали | не ще ти се изпълни надеждата. - лозови | за едно заплетено нещо ще се радваш.

ЛИСТА

- Да падат от дърво - това е на болест и смърт в рода ви. Ако разлиствате книга - ще трябва да подобрявате образованието или информацията си.

ЛИСТА

- Радост в семейството.

ЛИСТА

- зелени, ако сънуваш - здраве и щастие ще имаш; пожълтели - болест и огорчение ти предстои; книги (хартия) - работата ще ти донесе щастие; детелина, че намериш - щастие във всичко ще имаш.
Ако падат, е знак да се погрижиш за здравето си.Ако спиш в тях, значи любовта ти ще е взаимна.Ако ядеш горчиви, противни

листа

на кореноплодни растения, може да станеш обект на варварство, побой, рекет или, да не дава Господ, да те начетат.Зелени

листа

на дървета, ако сънуваш, ще имаш здраве и щастие, успех и радост.

Листа

от детелина, ако намериш, ще имаш щастие във всичко.

Листа

от хартия, ако сънуваш, значи някаква работа ще ти донесе щастие.Друго тълкуване - ще направиш посещение на някакво представление.Орехови ако са, предвещават тежки години с големи грижи след дошлото щастие.Палмови ако са, е знак, че имаш користни приятели.Пожълтели или повехнали

листа

на дървета, ти предричат болест, неуспех, огорчение и мъка.Увехнали

листа

, е знак, че надеждите ти няма да са напразни.Друго тълкуване - няма да се изпълни желанието ти.

1 гласа