☾ Съновник - да сънуваш Ливада

Ливада

, 2018-06-11 09:59:11
Ливада

ЛИВАДА

- ако видиш или ходиш по неокосена

ливада

- радост и веселие. Ако

ливада

та е с буйна трева и заравнена - успех в интимния живот. Ако

ливада

та е пожълтяла, повяхнала или окосена - ще имаш неприятности, породени от хората, с които работиш, но които са некомпетентни в твоята работа и ще имаш конфликти поради дребнавостта им.

ЛИВАДА

- в съня обещава спокойни и щастливи дни. Окосена

ливада

е знак за посегателство от зложелатели или завистници. Зелена и свежа

ливада

означава среща с приятна личност.

Ливада

- хубава зелена и се разхождаш | голямо щастие. - преминаваш по нея | надеждите ти ще се осъществят. - лежиш на нея | печалба. - косят | награда за труда си ще получиш.
Ако

ливада

та, която видиш или по която ходиш насън не е окосена, ще се радваш и веселиш през целия ден; ако тревата е буйна и зелена-успех пред дълго ухажвания от теб човек; ако обаче тревата е пожълтяла или е окосена-ще имаш неприятности главно заради хората, с които работиш и които ще се окажат доста дребнави и некомпетентни.

ЛИВАДА

- хубава, зелена ако сънуваш или се разхождаш по нея, значи ти предстои голямо щастие.

ЛИВАДА

- Ако сънувате неокосена

ливада

- ще се радвате през целия ден; ако по нея тревата е буйна и зелена - успех пред дълго ухажван от вас човек; ако е пожълтяла или окосена - ще имате неприятности заради хора, с които работите и които ще се окажат доста дребнави и некомпетентни; ако се разхождате по нея - голямо щастие ви предстои; ако преминавате по нея - ще се сбъдне вашата надежда; ако лежите на нея - ще имате печалба; ако я косите - ще получите награда за положения от вас труд.

ЛИВАДА

- Много радост и веселие.

Ливада

- ако е зелена-щастие; - ако е окосена-печал.

ЛИВАДА

- хубава, зелена, ако сънуваш или се разхождаш из нея - голямо щастие ти предстои; че преминаваш по нея - надеждите ти ще се осъществят; че лежиш на нея - печалба ще имаш; че косят - награда за труда си ще получиш.
Да видите

ливада

на сън тя е знак за чистота и сигурност.
Ако я косят, ще бъдеш възнаграден за труда си.Ако лежиш на нея, е знак за предстояща печалба.Ако минеш през нея, надеждите ти ще станат реалност.Ако е неокосена, целият ти ден ще премине под знака на радостта.Ако се разхождаш из хубава, зелена

ливада

, ти предстои голямо щастие.Ако тревата е буйна и зелена, ще постигнеш успех при желания от теб човек, но след дълго и упорито ухажване.Ако тревата е окосена и пожълтяла, ти предстоят неприятности с хора, с които работиш и които в края на краищата ще се окажат дребнави и недопустимо некомпетентни.Ако е цъфтяща, близкото ти бъдеще ще бъде озарено и топлено от голямата ти любов.Ако е с детелина, предстои ти щастие, изпълнено с нови надежди.
романтика

0 гласа