☾ Съновник - да сънуваш Лен

ЛЕН

, 2018-06-27 10:12:20
ЛЕН

ЛЕН

- ако сееш, поливаш или береш насън, ще се сдобиеш с онова, което желаеш. Ако носиш

лен

ени дрехи, ще се радваш на чиста и пряма любов.

Лен

ено платно е знак, че ще те уважават и тачат.

Лен

ено семе ако сънуваш, погрижи се за дребните си здравословни проблеми и неразположения, преди да са станали сериозни.

Лен

- чист и фин | къщна икономия ще имаш. - ако предеш | за жените женитба за мъжете срам и укор. - цъфнал | ще дойдеш до едно фатално положение. - вързан на сноп | ще влезеш в недостоен за теб съюз или връзка. - обработваш | труд и работа,полезни за теб ти предстоят.

ЛЕН

- Ако сте облечени в такава дреха, ще предприемете изгодни начинания в бизнеса.
Ще чуеш много похвали по свой адрес

ЛЕН

- ако поливаш, значи любов.

Лен

че посяваш, ако сънуваш значи ще добиеш чест.

Лен

че си посял, прибрал и овършал насън, значи придобиване.

ЛЕН

- Ако сънувате

лен

- ще направите голяма икономия; ако го предете - за жена - женитба; за мъж - срам и укор; ако е цъфнал - ще се гордеете с вашата фамилия; ако е вързан на сноп - предстои ви полезен труд; ако го поливате - любов; ако го посявате - ще се сдобиете с чест; ако го прибирате - успех в търговията.
Ако сънуваш, ще направиш голяма икономия.Ако е вързан на снопи, ти предстои полезен труд.Ако жена преде, й предрича скорошна женитба.Ако мъж преде, не е добър знак за него, означава срам и укор.Ако поливаш, е знак за нова любов.Ако си посял, прибрал и овършал, ще имаш придобивка.Ако прибираш, ще постигнеш добър успех в търговията.Ако сееш, очаквай почест и похвали.Ако цъфти, ще се гордееш с фамилията си.
Ако сънувате

лен

— ще направите голяма икономия; ако го предете — за жена — женитба; за мъж — срам и укор; ако е цъфнал — ще се гордеете с вашата фамилия; ако е вързан на сноп — предстои ви полезен труд; ако го поливате — любов; ако го посявате — ще се сдобиете с чест; ако го прибирате — успех в търговията

0 гласа