☾ Съновник - да сънуваш Лаборатория

ЛАБОРАТОРИЯ

, 2018-03-30 10:15:33
ЛАБОРАТОРИЯ

ЛАБОРАТОРИЯ

- ако сънуваш, ще поемеш оправдан риск. Ако работиш в

лаборатория

, пази се от нови познанства.

ЛАБОРАТОРИЯ

- Ако гледате как правят опити - ще загубите много сили в преследването на неосъществими цели. Ако вие ги правите- ще имате амбиции, който ще ви сблъскат с много хора.
Ако сънувате, че сте в

лаборатория

, означава че експериментирате с чувствата си, вярванията си, страховете си и тествате себе си. Също така може да означава, че преминавате през период на промяна.

ЛАБОРАТОРИЯ

- Ако сънувате

лаборатория

- ще постигнете успех чрез работата и познанията си; ако сте вътре в нея - подбирайте тези приятели, които ви съветват и ви казват истината в очите.
Да сънувате, че сте в

лаборатория

това е знак, че експериментирате със собствените си чувства, мисли и страхове. Вие изпитвате себе си или някаква връзка. Може би преминавате през период на промяна.
Ако е научна, медицинска или ученическа, означава, че скоро ти предстои интересен и важен разговор, предмет на който ще бъде бъдещето ти.Ако сънуваш, каквато и да е, означава, че трябва да приемаш и да проверяваш всички нови идеи, защото, колкото и невероятно да ти се струва, само чрез работата и познанията си ще постигнеш успеха, към който се стремиш.Ако си в нея, опитай се да подбираш новите си приятели по това какви съвети ти дават и дали ти казват истината в очите.
Ако сънувате

лаборатория

— ще постигнете успех чрез работата и познанията си; ако сте вътре в нея — подбирайте тези приятели, които ви съветват и ви казват истината в очите

2 гласа