☾ Съновник - да сънуваш Лабиринт

Лабиринт

, 2018-06-09 04:26:03
Лабиринт

ЛАБИРИНТ

- луташ ли се в

лабиринт

-означава, че за нещо си объркан и скоро няма да намериш разрешение на проблемите. Ако намериш изхода от

лабиринт

а, проблемите ти ще имат добър завършек.

ЛАБИРИНТ

- ако видиш насън, чакат те проблеми и объркване. Ако се луташ в него, ще срещнеш трудности в работата си. Ако намериш изход, ще се добереш до важна информация и ще постигнеш целите си.

ЛАБИРИНТ

- Ако сте се загубили в него - очакват ви лоши изненади и неизвестност. Ако сте жена - любимият ви плете сложни комбинации, за да ви кръшка.
Внимавайте да не се оплетете в лъжите си или да направите погрешен финансов ход Ако насън се луташ из

лабиринт

, това е сигнал, че си много объркан и скоро няма да решиш проблемите си; ако намериш изход от

лабиринт

а-всичко ще се оправи.

ЛАБИРИНТ

- Ако сънувате

лабиринт

- винаги е предзнаменование за затруднение, за препятствие, но ако проявите търпение, ще успеете да го преодолеете; ако се лутате - това е сигнал, че сте много объркани й скоро няма да решите проблемите си; ако намерите изход в него - всичко ще се оправи.

Лабиринт

- Налага ви се да разгадаете някаква тайна.
Да сънувате, че сте в

лабиринт

това е отражение на желанието Ви да стигнете до центъра на даден проблем или ситуация. От друга страна може да значи, че се чувствате затворен в дадена ситуация.
Налага ви се да разгадаете някаква тайна.
Символ на затруднения и препятствия.Ако сънуваш, подсказва, че търговските ти дела ще се заплетат, но ако проявиш търпение, ще успееш да ги оправиш.Ако се луташ в него, е сигнал, че в момента съзнанието ти е много объркано и скоро няма да решиш проблемите си.Ако търсиш трескаво изход, който не можеш да намериш, сънят предсказва някаква тайна, която отначало ще те заинтересува, а после буквално ще започне да те измъчва. В никакъв случай обаче не се отказвай да разбереш истината, защото другото, което казва сънят, е, че в края на краищата ще я научиш.Ако си в него и намериш изход, всичко ще се оправи.Ако сънуваш или разговаряш с него, скоро в рода ти ще се роди момиче.Ако си, ще се разболееш от заразна болест.
Ако сънувате

лабиринт

— винаги е предзнаменование за затруднение, за препятствие, но ако проявите търпение, ще успеете да го преодолеете; ако се лутате — това е сигнал, че сте много объркани й скоро няма да решите проблемите си; ако намерите изход в него — всичко ще се оправи

2 гласа