☾ Съновник - да сънуваш Кръчма

Кръчма

, 2018-06-17 15:23:29
Кръчма

КРЪЧМА

- влизаш ли в

кръчма

- неприятности, кавги. Седиш ли в

кръчма

- ще се скараш с някой съсед, ядове.

Кръчма

- селска | весел живот ти предстои. - че си в нея | разпуснат ще си.
Ако насън влизаш в

кръчма

-ще се караш с някого; ако седиш в

кръчма

и има много хора-ще се караш със съсед.

КРЪЧМА

- Ако сънувате

кръчма

- предстои ви весел живот; ако сте в нея - ще станете плячка на разпуснатостта си; ако влизате в нея - ще се скарате с някого; ако пиете в нея - ще получите вест от роднини; ако в нея има много хора и вкусни ястия - добро предзнаменование за богатство и щастие; ако е селска - печалба.

КРЪЧМА

- Веселба и празници.
Да сънувате, че сте в

кръчма

то това означава, че се нуждаете от почивка и ваканция.
Да сънувате, че сте в

кръчма

то това означава, че се нуждаете от почивка и ваканция.
Ако сънуваш, ще водиш весел живот, който ще те доведе до просешка тояга.Ако видиш, те чака празненство и веселба с много ядене и пиене, т.е. предстои ти весел живот.Ако влизаш в нея, скоро ще се скараш с някого.Ако си в нея, ще станеш лесна плячка заради разпуснатостта си, което силно ще те наскърби.Aко в нея има много хора и вкусни ястия, е добро предзнаменование за богатство и щастие.Ако пиеш в нея, ще получиш вест от роднини.Ако работиш в нея, за някои може да звучи странно, но това е символ за предстоящ тежък труд.Ако е селска, е обещание за някаква печалба.
Ако сънувате

кръчма

— предстои ви весел живот; ако сте в нея — ще станете плячка на разпуснатостта си; ако влизате в нея — ще се скарате с някого; ако пиете в нея — ще получите вест от роднини; ако в нея има много хора и вкусни ястия — добро предзнаменование за богатство и щастие; ако е селска — печалба

0 гласа