☾ Съновник - да сънуваш Кръг

КРЪГ

, 2018-07-08 14:55:06
КРЪГ

КРЪГ

- ако чертаеш насън, сам предизвикваш съдбата си. Ако е голям, очаквай големи беди, а малко

кръг

че е знак за единичен, но сложен проблем. Триеш ли начертан

кръг

, ще решиш проблема си.

КРЪГ

- Ако сте в него, значи сте си направили погрешни сметки какво ще спечелите от работата си. За жена това е предупреждение, че трябва да се замисли над семейния си живот и да го промени.

КРЪГ

- Ако сънувате

кръг

- той е символ на силата, нищо не може да ви сломи; ако е златен - това е символ на наследство; ако е сребърен - пазете се от неискрени хора в бизнеса; ако е железен - мнението ви е законно.
Символ на завършеност, на цялостност, на единството с Господа и силата, че нищо не може да те сломи.Ако е обикновен или нарисуван на хартия, показва, че действията ти ще променят ситуацията и отношението на околните към теб и в края на краищата развитието на нещата ще те върне в начална позиция.Ако е железен, може спокойно да отстояваш мнението си, защото ще е в рамките на закона.Ако е златен, е знак, че ще получиш наследство, което може и да не е материално.Ако е сребърен, ще е добре за бизнеса ти, ако успееш да различиш и се предпазиш от неискрени хора.
Ако сънувате

кръг

— той е символ на силата, нищо не може да ви сломи; ако е златен — това е символ на наследство; ако е сребърен — пазете се от неискрени хора в бизнеса; ако е железен — мнението ви е законно

0 гласа