☾ Съновник - да сънуваш Креват

Креват

, 2018-06-13 13:34:13
Креват

КРЕВАТ

- ако видиш насън как

креват

ът ти гори - не е добър знак, пази се от неприятности със съпругата ти.

Креват

- чисто застлан и подреден | щастлив семеен живот. - смачкан и мръсен | семейно щастие. - празен и разхвърлен | смъртен случай ще преживееш. - спиш на него | отвращение от работа. - покриваш го с чаршаф | приятно нещо ще ти се случи. - проветряваш или изтупваш | благосъстояние в къщата ти ще имаш.
семеен живот

КРЕВАТ

- Семейно щастие и сговор.

КРЕВАТ

- чисто постлан и нареден, ако сънуваш - щастлив семеен живот ти предстои; смачкан и кирлив - семейно нещастие те чака; празен и разхвърлен - смъртен случай ще преживееш; че спиш на него - отвращение от работата ще се появи у тебе; че го покриваш с чаршаф - приятно нещо ще ти се случи; че проветряваш или изтупваш - благосъстояние в къщата ти ще има.

Креват

(виж легло).
- символ на безопасност.Ако видиш, те очаква щастлив семеен живот.Ако лежиш в него, ще мързелуваш с удоволствие.Ако е с мръсни и омачкани завивки, ще бъдеш щастлив със семейството си.Ако е нареден и постлан с хубави и чисти завивки, ще имаш богата и щастлива къща.Ако покриваш с чаршаф, очаквай да ти се случи нещо приятно.Ако е празен, трябва да се погрижиш да обезпечиш и обезопасиш спокойствието си.- и разхвърлян, със смачкани и мръсни завивки, ще преживееш нещастие, мъка, смърт на близък човек.Ако спиш в

креват

, ще ти опротивее работата.Ако спиш в

креват

а си, сънят ти обещава безоблачно бъдеще.Ако спи в

креват

а ти чужд човек, означава, че не дооценяваш де стабилизиращите фактори, които влияят на благополучието ти.Ако е счупен, очаквай заплахи и неприятности.
раздяла

0 гласа