☾ Съновник - да сънуваш Кратер

КРАТЕР

, 2018-07-10 16:12:30
КРАТЕР

КРАТЕР

- на вулкан ако сънуваш, грози те опасност - делата ти са несигурни и разчиташ на случаен шанс.

КРАТЕР

- Ако сънувате

кратер

- вж. ВУЛКАН.
На вулкан ако сънуващ, грози те опасност - делата ти са несигурни и разчиташ на случаен шанс.

0 гласа