☾ Съновник - да сънуваш Корито

Корито

, 2018-06-15 00:34:09
Корито

КОРИТО

- проблеми и грижи. Пукнато

корито

- усърдия, грижи.

КОРИТО

- ако сънуваш, ще се радваш. Ако се къпеш в

корито

, ще се гордееш със себе си. Пробито или обърнато с дъното нагоре

корито

в съня означава смущение, срам. Пълно

корито

за пране е обещание, че усилията ти не са напразни. Корита за хранене на добитък е предупреждение за повече пестеливост.

Корито

- и се миеш в него | с развратни хора ще се събереш. Пълното

корито

насън значи придобивка и добро материално положение; празно

корито

-материални загуби; разсъхнато или счупено

корито

-по-добре си потърси друга работа.
щастие

КОРИТО

- ако сънуваш значи щастие.

КОРИТО

- Ако сънувате пълно

корито

- придобивка и добро материално положение; ако е празно - материални загуби; ако е разсъхнало или счупено - по-добре си потърсете нова работа; ако е здраво и ново - пътешествие; ако пиете от него - незначителна загуба на пари; ако от него пият животни - очаквайте добри новини.

КОРИТО

- Грози те опасност.
Ако сънуваш, е обещание за скорошно щастие.Друго тълкуване - ще имаш грижи.Ако ерген сънува, сънят му предсказва женитба.Ако жена сънува, скоро ще се появи възможност да извърши добро, нотрудно дело, за което всичките й близки ще й благодарят.Ако мъж сънува и е семеен, ще му се роди дъщеря или ще му се родят внуци.Ако е ново и здраво, е знак за скорошно пътешествие.Ако пиеш от него, ти предвещава незначителна загуба на пари.Ако пият от него животни, очаквай добри новини.Ако е празно, ще се разболееш.Ако е пукнато, ще преживееш опасност.Ако е пълно, ще имаш придобивки и добро материално положение.Ако е счупено или разсъхнато, ще е по-добре за теб, ако си потърсиш друга работа.
бебе в рода

0 гласа