☾ Съновник - да сънуваш Кит

Кит

, 2018-03-20 09:11:13
Кит

КИТ

- ще се сбъднат твоите желания. Яздиш ли

кит

-успех в работата. Убиваш ли

кит

- провал в службата.

КИТ

- ако видиш насън, чакат те големи и неоснователни тревоги. Ако си върху него, значи някоя голяма сила работи в твоя полза.

Кит

- ако видиш | голямо премеждие.
Ако сънуваш

кит

, ще се изпълни голямо твое желание; ако яздиш

кит

-прогрес в службата; ако убиеш

кит

-започнатата работа няма да има добър край.

КИТ

- Ако сънувате

кит

- когато в сънищата се появи

кит

, това означава, че ще се появят големи, понякога чудовищни душевни съмнения. Неговата поява се свързва често с желанието за промяна на местожителството и начина на живот; ако го преследвате - ще се сбъдне голямо за вас желание; ако го яздите - прогрес в службата; ако е убит - започнатата от вас работа няма да има добър край.

Кит

- Женското Аз. Утробата на Майката природа.
Женското Аз. Утробата на Майката природа.
Появата му обикновено се свързва с желание за промяна на местожителството или начина на живот.Ако сънуваш, означава, че в душата ти ще се появят големи, дори чудовищни за теб съмнения.Ако е огромен и „фамилиарничи" с вълните, означава, че ще попаднеш в колектив, чиито традиции ще предизвикат недоумение и отвращение у теб.Ако преследваш, ще се сбъдне твое много голямо желание.Ако е убит, започната от теб работа няма да има добър край.Ако ядеш, е предсказание за просперитет в службата ти.
Ако сънувате

кит

— когато в сънищата се появи

кит

, това означава, че ще се появят големи, понякога чудовищни душевни съмнения. Неговата поява се свързва често с желанието за промяна на местожителството и начина на живот; ако го преследвате — ще се сбъдне голямо за вас желание; ако го яздите — прогрес в службата; ако е убит — започнатата от вас работа няма да има добър край

1 гласа