☾ Съновник - да сънуваш Канарче

КАНАРЧЕ

, 2018-09-16 17:47:15
КАНАРЧЕ

КАНАРЧЕ

- ако сънуваш, значи някой безобиден наглед човек ти крои капан. Ако го чуеш да пее, внимавай какво и пред кого говориш. Мъртво

канарче

в съня е предупреждение, че ще си патиш от собствените си грешки, а хвърчащо - че твърде много избързваш с действията си.

Канарче

- гледаш | ще се зарадваш. - хванеш | ще се сгодиш или ожениш. - пее | радостна новина ще чуеш. - много пеят | ще те съблазнят.
Ако видите

канарче

насън, той е символ на щастието и хармонията.

КАНАРЧЕ

- Ако сънувате

канарче

- ще се радвате; ако го хванете и не сте семейни, в скоро време ще се сгодите, ако сте семейни - ще имате малки проблеми; ако пее - ще се поддадете на съблазън.

Канарче

- , ако гледаш ще се зарадваш; - ако го хванеш-ще се задомиш; - ако пее-радостна новина ще чуеш; - ако са много и пеят-ще те съблазнят с нещо.

Канарче

- Предвестник за щастие, но в ограничени размери.
Да видите

канарче

на сън това говори за успех и хармония.
Предвестник за щастие, но в ограничени размери.
Ако пее, ще се поддадеш на съблазън.Ако слушаш или видиш, при теб ще се появят нови радости и увлечения.Ако хванеш и не си семеен, скоро ще се сгодиш. - и си семеен, ти предстоят малки семейни проблеми.
Ако сънувате

канарче

— ще се радвате; ако го хванете и не сте семейни, в скоро време ще се сгодите, ако сте семейни — ще имате малки проблеми; ако пее — ще се поддадете на съблазън

0 гласа