☾ Съновник - да сънуваш Интимност

ИНТИМНОСТ

, 2018-06-11 10:35:36
ИНТИМНОСТ

ИНТИМНОСТ

- ако сънуваш, че си интимно близък с някого, значи ще имаш колебания в любовта, ще страдаш от емоционална несигурност.

ИНТИМНОСТ

- Ако сънувате, че интимничите - трудът, който полагате, ще ви доведе до богатство; ако друг интимничи - печалба.
Ако сънуваш интимна сцена с любимия човек, значи ще задълбочиш чувствата си към него и ще получаваш все по-големи наслади с всяка, нова близост.
Ако сънуваш интимна сцена с човек, с когото никога не си бил близък, сънят предсказва дълбоки промени в личния ти живот, защото подсъзнателно промяната е извършена, независимо че по навик все още мислиш с нежност за „любимия". Но това не трябва да те тревожи, защото скоро ще срещнеш новата си любов.
Ако интимничиш с когото и да било, колкото и парадоксално да звучи, но е знак, че може да спечелиш богатство само с труда си.
Ако друг интимничи, ще получиш някаква печалба.
Ако сънуваш интимна сцена с любимия човек, значи ще задълбочиш чувствата си към него и ще получаваш все по-големи наслади с всяка, нова близост.Ако сънуваш интимна сцена с човек, с когото никога не си бил близък, сънят предсказва дълбоки промени в личния ти живот, защото подсъзнателно промяната е извършена, независимо че по навик все още мислиш с нежност за „любимия". Но това не трябва да те тревожи, защото скоро ще срещнеш новата си любов.Ако интимничиш с когото и да било, колкото и парадоксално да звучи, но е знак, че може да спечелиш богатство само с труда си.Ако друг интимничи, ще получиш някаква печалба.
Ако сънувате, че интимничите — трудът, който полагате, ще ви доведе до богатство; ако друг интимничи — печалба

0 гласа