☾ Съновник - да сънуваш Зебра

ЗЕБРА

, 2018-09-16 14:57:51
ЗЕБРА

ЗЕБРА

- ако видиш насън, придобивките и печалбите ти ще дойдат не оттам, откъдето си ги очаквал. Стадо зебри в съня е предупреждение, че експериментите в работата ти са нежелателни. Ако убиеш

зебра

, сам ще се лишиш от някакво нетрадиционно удоволствие.

ЗЕБРА

- Ако тича из поляна - ще се влечете по многобройни мимолетни забежки в любовта, от които няма да получите кой знае какво. Ако е в зоологическа градина - ще се чувствате потиснати от нечие влияние и ще ви се иска да избягате от ежедневието си.

ЗЕБРА

- Ако сънувате

зебра

- не сте верни в любовта; ако е на райета и са къси - не сте верни нито на приятелите си, нито на любимия ви човек; ако е тя е впрегната в каруца - хората, с които общувате, са двулични; ако тя е болна от бяс - някой ще ви завърти главата.

Зебра

- Шансовете за успех са 50 на сто. Ако сънуваш, е знак, че няма да проявиш необходимата вярност в любовта си.
Ако видиш, пред теб ще се открие привлекателна възможност, съпроводена с не малък риск.
Ако е на къси райета, в близко време верността ти към приятелите и любимия човек няма да е сред най-добрите ти качества.
Ако е впрегната в каруца, трябва да знаеш, че част от хората, с които общуваш, са двулични.
Ако е болна от бяс, някой щети завърти главата.
Да видите

зебра

в съня си това е отражение за идеалния баланс между противоположностите и хармония.
Шансовете за успех са 50 на 50.
Ако сънуваш, е знак, че няма да проявиш необходимата вярност в любовта си.Ако видиш, пред теб ще се открие привлекателна възможност, съпроводена с не малък риск.Ако е на къси райета, в близко време верността ти към приятелите и любимия човек няма да е сред най-добрите ти качества.Ако е впрегната в каруца, трябва да знаеш, че част от хората, с които общуваш, са двулични.Ако е болна от бяс, някой щети завърти главата.
Ако сънувате

зебра

— не сте верни в любовта; ако е на райета и са къси — не сте верни нито на приятелите си, нито на любимия ви човек; ако е тя е впрегната в каруца — хората, с които общувате, са двулични; ако тя е болна от бяс — някой ще ви завърти главата

0 гласа