☾ Съновник - да сънуваш Звезди

Звезди

, 2018-06-10 23:26:59
Звезди

ЗВЕЗДИ

- ако насън гледаш небето и то е чисто,изпълнено с много светещи

звезди

- добър знак за успехи, печалба с изгодно пътуване /командировка/ новости в живота с положителен знак и добър завършек на делата. - ако пък

звезди

те на небето изчезват, едва се виждат или има облаци и мъгла, които ги скриват от погледа - не е на добро. Вещае неуспех, проблеми. - ако сънуваш комета /звезда с опашки/ или много подобни

звезди

- предвестие за слаба реколта, катаклизми, глад и епидемия.

Звезди

- много на небето | щастие веселие и радост. - на утринно небе | вярна любов ти предстои. - орден имаш | почит и уважение ще заслужиш. - падат | неочаквано щастие.

ЗВЕЗДИ

- Ако небето е обсипано с тях, значи ви очаква крепко здраве и материално процъфтяване. Ако видите падаща звезда - това е предсказание за смъртта на ваш близък човек.
Ще научиш радостна новина. Ако сънуваш падаща звезда, ще се случи нещо, което ще промени коренно живота ти

ЗВЕЗДИ

- ако сънуваш, значи радост и полза.

Звезди

, ако сънуваш че падат, значи падане на някои добър човек.

Звезди

на утринно небе ако сънуваш, значи ти предстои вярна любов.

Звезди

тъмни ако сънуваш, значи скръб

ЗВЕЗДИ

- Ако сънувате

звезди

- ако са блестящи и светли, символизират надеждата за щастливи събития, за голямо интелектуално или артистично творчество; ако е само една блестяща звезда - очакваният триумф е още по-голям; ако е падаща - има точно обратното значение; ако са на утринно небе - предстои ви вярна любов; ако са тъмни - скръб; ако падат от небето - ще ви се случи събитие, което ще промени целия ви живот.

ЗВЕЗДИ

- Очаква те дълга и голяма любов.

Звезди

- ясни и блестящи-полза, която ще достави радост на семейството ти;-ако са тъмни-голяма тъга; - ако падат от небето-ще се случи събитие, което ще промени съдбата на цялата страна.

ЗВЕЗДИ

- много, ако гледаш на небето - предвещава ти радост, веселие и щастие; на утринно небе - вярна любов ти предстои; орден, ако имаш - почит и уважение ще заслужиш; че пада, ако видиш - неочаквано щастие ти предстои.
Ако сънуваш, ти предсказват успех, почести, уважение, награди, ще получиш много добри новини, ще изживееш радост и полза.
Ако са блестящи и светли, такава ще е и надеждата ти за предстоящи събития, или за голямо артистично и интелектуално творчество.
Ако падат от небето, ще се случи събитие, което ще промени съдбата на цялата страна, или на твоя живот, или ще падне някой добър човек. Хубавото е това, че по-вероятното е този сън да бъде и предсказание за неочаквано щастие за теб.

Звезди

на светло, утринно небе, е добър сън и показва, че ще имаш вярна любов.
Много и блестящи ако са, ще има радост и щастие за теб и за семейството ти.
Тъмни ако са, е знак за голяма тъга и скръб.
Ако сънуваш, ти предсказват успех, почести, уважение, награди, ще получиш много добри новини, ще изживееш радост и полза.Ако са блестящи и светли, такава ще е и надеждата ти за предстоящи събития, или за голямо артистично и интелектуално творчество.Ако падат от небето, ще се случи събитие, което ще промени съдбата на цялата страна, или на твоя живот, или ще падне някой добър човек. Хубавото е това, че по-вероятното е този сън да бъде и предсказание за неочаквано щастие за теб.

Звезди

на светло, утринно небе, е добър сън и показва, че ще имаш вярна любов.Много и блестящи ако са, ще има радост и щастие за теб и за семейството ти.Тъмни ако са, е знак за голяма тъга и скръб.
романтична вечеря

4 гласа