☾ Съновник - да сънуваш Задушаване

ЗАДУШАВАНЕ

, 2018-06-13 05:39:26
ЗАДУШАВАНЕ

ЗАДУШАВАНЕ

- в съня издава мъчителни проблеми с конкуренти и врагове. Ако ти се задушаваш, неприятелите ти ще се радват на успехи. Ако друг се задушава, страдаш от ревност или други душевни терзания.
Ако сънувате, че се задушавате в съня си, означава че се задушавате във връзка или ситуация. Също така предупреждава, че ако сте в любовна връзка в момента, тя ще има много драматичен и болезнен за вас край.

ЗАДУШАВАНЕ

- Ако сънувате, че се задушавате - това е предзнаменование за някакво заболяване, нужно е да лекувате бронхите си; ако виждате задушен човек - скоро ще оздравее ваш роднина, понякога този сън предвещава и парична печалба.

Задушаване

- Предупреждение за здравето. Ако се задушаваш, е предзнаменование за някакво заболяване. Вероятно ще се наложи да лекуваш бронхите си.
Ако усещаш, че не ти достига въздух, реално не ти достига нещо много важно и изключително необходимо за теб.
Ако виждаш задушен човек, твой роднина скоро ще оздравее.
- предрича ти парична печалба.
Предупреждение за здравето.
Ако се задушаваш, е предзнаменование за някакво заболяване. Вероятно ще се наложи да лекуваш бронхите си.Ако усещаш, че не ти достига въздух, реално не ти достига нещо много важно и изключително необходимо за теб.Ако виждаш задушен човек, твой роднина скоро ще оздравее.Друго тълкуване - предрича ти парична печалба.
Ако сънувате, че се задушавате — това е предзнаменование за някакво заболяване, нужно е да лекувате бронхите си; ако виждате задушен човек — скоро ще оздравее ваш роднина, понякога този сън предвещава и парична печалба

1 гласа