☾ Съновник - да сънуваш Жилетка

ЖИЛЕТКА

, 2018-09-15 16:04:10
ЖИЛЕТКА

ЖИЛЕТКА

- ако носиш в съня си, значи ще помагаш на изпаднали в нужда приятели. Ако купуваш, шиеш или плетеш

жилетка

, ще молиш близките си за помощ. Жена ако се сънува облечена в мъжка

жилетка

, с мъка ще понася някакво бреме.

Жилетка

- носиш | скоро ще ти направят визита.

ЖИЛЕТКА

- Ако сте жена и сте облечена с нея, значи ще получите покана за среща от човек, когото отдавна се опитвате да заинтригувате. Ако дрехата е скъсана - ще се изложите на публично място.

ЖИЛЕТКА

- Ако сънувате

жилетка

- скоро ще ви посетят важни хора; ако я обличате - скандал и лъжа; ако я носите - радост; ако друг я носи - притеснение, което ще преодолеете. Тя е символ на обстоятелства, които оказват сковаващо действие за теб.
Ако носиш, ще се радваш за нещо.
Ако друг носи, е знак за известно притеснение, което бързо ще преодолееш.
Ако обличаш , ще се сблъскаш с обстоятелства, които ще ограничат свободата ти. Възможно е това да бъде сблъсък с някаква лъжа или скандал.
Ако събличаш, ще получиш голяма свобода.
Ако сънуваш, скоро ще те посетят важни хора.
Тя е символ на обстоятелства, които оказват сковаващо действие за теб.Ако носиш, ще се радваш за нещо.Ако друг носи, е знак за известно притеснение, което бързо ще преодолееш.Ако обличаш , ще се сблъскаш с обстоятелства, които ще ограничат свободата ти. Възможно е това да бъде сблъсък с някаква лъжа или скандал.Ако събличаш, ще получиш голяма свобода.Ако сънуваш, скоро ще те посетят важни хора.
Ако сънувате

жилетка

— скоро ще ви посетят важни хора; ако я обличате — скандал и лъжа; ако я носите — радост; ако друг я носи — притеснение, което ще преодолеете

0 гласа