☾ Съновник - да сънуваш Дърводелец

ДЪРВОДЕЛЕЦ

, 2018-09-06 21:54:06
ДЪРВОДЕЛЕЦ

ДЪРВОДЕЛЕЦ

- че си, ако сънуваш, ще се радваш на успехи и на почит в обществото. Ако друг е

дърводелец

в съня ти, ще имаш заможни и влиятелни приятели. Празна дърводелска работилница в съня е знак, че обществото ще те отхвърли.

ДЪРВОДЕЛЕЦ

- Ако сънувате или говорите с

дърводелец

- не отпътувайте, защото ви очакват неприятности в дома ви; ако го чувате, че, работейки, пее - ще ви обезпечат; ако слушате ударите от неговата брадва - ще започнете приятна работа; ако той строи дом - пазете се от пожар; ако го ремонтира - чест за вашето семейство; ако вие сте

дърводелец

- тайни сълзи.
Ако сънуваш или говориш с него, е знак да не напускаш дома си и да не
- предприемаш пътувания, защото с твоето излизане в дома ти ще влязат един куп неприятности. Ако работи и пее, ще бъдеш добре обезпечен.
Ако чуваш ударите на брадвата му, ще започнеш приятна за теб работа.
Ако строи дом, пази дома си от пожар.
Ако ремонтира нещо в дом, ще има чест за семейството ти.
Ако си, тайничко ще рониш сълзи.
Ако сънуваш или говориш с него, е знак да не напускаш дома си и да непредприемаш пътувания, защото с твоето излизане в дома ти ще влязат един куп неприятности.Ако работи и пее, ще бъдеш добре обезпечен.Ако чуваш ударите на брадвата му, ще започнеш приятна за теб работа.Ако строи дом, пази дома си от пожар.Ако ремонтира нещо в дом, ще има чест за семейството ти.Ако си, тайничко ще рониш сълзи.
Ако сънувате или говорите с

дърводелец

— не отпътувайте, защото ви очакват неприятности в дома ви; ако го чувате, че, работейки, пее — ще ви обезпечат; ако слушате ударите от неговата брадва — ще започнете приятна работа; ако той строи дом — пазете се от пожар; ако го ремонтира — чест за вашето семейство; ако вие сте

дърводелец

— тайни сълзи

0 гласа