☾ Съновник - да сънуваш Гора

Гора

, 2018-09-04 21:56:54
Гора

ГОРА

- виждаш ли

гора

- ще имаш трудности при взимане на служебно решение. Ходиш ли в

гора

- ще се колебае при взимане на важно решение. Луташ ли се из

гора

та - трудности.

Гора

- хубава гледаш | ще станеш непредвидено богат. - гъста и тъмна | грижи и скръб ти предстоят. - раззеленена | приятен и дълъг живот ще живееш. - гори в пламъци | едно весело приключение ти предстои. - разхождаш се | щастлива женитба и благодарност.

ГОРА

- Ако сте жена и преминавате през нея, в живота ви ще настъпи промяна към по-добро. Ще си намерите нова работа или ще се омъжите. Ако сте се изгубили в нея, значи се колебаете относно важно решение.
Ако сънувате, че бродите из

гора

, означава че усилията ви ще бъдат възнаградени с успех и просперитет. Ако сънувате, че сте загубени в гъста

гора

, означава че подсъзнанието ви е в търсене на по доброто.Ако видите дървета в съня си, те са символ на живота, плодородието, прераждането и пролетта. Също така, обаче, са символ и на непознатото и подсъзнателното. Може би откривате интуитивната си природа. Ако видите сухи дървета в съня си, означава че има нещо в живота ви, което остава неразрешено или сте прекалено притеснени от някакъв проблем.
Всеки от нас интуитивно усеща

гора

та като символ на несъзнателния ни живот с неговото богатство и тъмни дебри, с опасностите и слънчевите поляни. В съновиденията горите често са населявани от приятелски или враждебно настроени животни. В тях Се появяват „вълшебни" зверове - нощни птици, дракони. Понякога великани - особено при децата. Онова, което търсим в

гора

та насън, всъщност се опитваме да открием у себе си. Понякога сънуващият се отправя към тайно място със зарито съкровище. Това е ясно изразеният образ на собствения му център (на „бисера" му!), който открива, след като се е лутал из несъзнаваното си и афективния си живот. Друг път сънуващият просто прониква в

гора

та. Така той навлиза в себе си. Да му пожелаем бистра вода и слънчеви поляни. Когато сънуващият излиза от

гора

та след вътрешното си пътешествие, той е извършил „преход". Това би могло да е „голям сън", след който се чувстваме по-зрели и уверени. Сравняват

гора

та с катедрала. Като такава тя може да е място на висока духовност въпреки опасностите, които се крият сред дърветата и в гъсталаците.
Виждаш ли насън

гора

-няма да знаеш как да решиш служебен проблем; ходиш ли из

гора

-дълго ще се колебаеш за нещо важно.
чужбина

ГОРА

- ако сънуваш значи чужбина.

Гора

гъста и тъмна ако сънуваш значи ти предстои грижа и скръб.

Гора

раззелена ако сънуваш значи ще живееш приятен и дълъг живот.

Гора

хубава ако сънуваш значе те очаква непредвидено богатство.

Гора

че гори ако сънуваш значи ще преживееш весело приключение.

ГОРА

- Ако сънувате

гора

- няма да знаете как да решите служебните си проблеми; ако се разхождате из нея - предвещава радост в любовта; ако се изгубите в нея - ще имате голяма изгода; ако е кичеста - това е признак, че се намирате в добро духовно и материално положение; ако е мрачна - ще имате материално затруднение; ако вървите в нея - дълго ще се колебаете за нещо важно; ако е хубава - непредвидено богатство ви очаква; ако е гъста и тъмна - грижи и скръб ви предстоят; ако е раззеленена - приятен и дълъг живот ще живеете; ако гори - ще имате приятно приключение; ако е с борове - пожар; ако е букова - голяма печалба.

ГОРА

- Пътуване в чужбина.

Гора

- хубава, че гледаш - непредвидено богатство; - ако е гъста и тъмна-грижа и скръб; - ако е раззеленена-приятен и дълъг живот ще живееш; - ако гори-едно весело приключение ще преживееш; - ако се разхождаш в нея-щастлив брак.

ГОРА

- хубава, че гледаш - непредвидено богатство те очаква; гъста и тъмна - грижа и скръб ти предстои; раззеленена - приятен и дълъг живот ще живееш; че гори, ако видиш - весело приключение ще преживееш; че се разхождаш из нея - щастлива женитба ти предстои, също и благодарност.

Гора

- Не се впускайте в подробности, които ще ви отклонят от основната цел. За да видите

гора

та, не се вглеждайте в дърветата.
Ако сънуваш, няма да знаеш как да решиш служебни проблеми.
Ако е борова, е знак, че трябва да се пазиш от пожар.
- букова, ти предрича голяма печалба.
- маслинова, ти предрича, че ще се сдобиеш с нов имот.
- мрачна, ще имаш материални затруднения.
- спокойна на пръв поглед, но в нея се спотайват множество смъртни опасности, означава, че е възможно да попаднеш в обкръжението на хора, които на пръв поглед ще изглеждат доброжелателни и любезни, но ще крият у себе си вълчи нрави.
- раззеленена, показва, че ще живееш приятен и дълъг живот.
- раззеленена и гъста, означава, че ще имаш пари и дълъг живот.
- хубава, означава, че ще получиш неочаквано богатство.
Видиш ли

гора

, която в полумрака си крие древни тайни, означава, че скоро ще ти се наложи да се захванеш с работа, при изпълнението на която досегашният ти жизнен опит няма да ти помогне. Но ако се довериш на интуицията си, а не на съветите на околните, удивително бързо ще докараш работата до успешен край.
Ако вървиш из нея, дълго ще се колебаеш за нещо важно.
Ако се изгубиш в нея, ще имаш голяма изгода.
Гледаш ли, очаквай пътуване в чужбина.
- гъста и тъмна, ти предвещава грижи и скръб.
- че гори, значи ще преживееш приятно и весело приключение.
- горски пояс, от тези, които се правят за защита на нивите, показва, че за кратко време в твоя живот ще се случат страхотно контрастни по своя характер събития.
- кичеста

гора

, е признак, че се намираш в добро материално и духовно положение.
Разхождаш ли се из нея, те очаква радост в любовта.
Видиш ли в съня си

гора

, ще бъдеш здрав и богат. Ходиш ли в

гора

, ще се двоумиш при вземане на важно решение. Луташ ли се из

гора

та - трудности.
Гъста и непроходима

гора

е знак за неизвестност и несигурност, хубава и токущо раззеленила се - добри приятели и спокоен живот. Впечатлят ли те високи и вековни дървета в

гора

та, очакват те големи успехи.
Сънуваш ли горски пожар, ще получиш весели новини. Криеш ли се в

гора

, сегашните ти проблеми ще имат трайни последици по натам. Изгубиш ли се в

гора

та, ще пътуваш до непознат град или друга държава.
Не се впускайте в подробности, които ще ви отклонят от основната цел. За да видите

гора

та, не се вглеждайте в дърветата.
Ако сънуваш, няма да знаеш как да решиш служебни проблеми.Ако е борова, е знак, че трябва да се пазиш от пожар.- букова, ти предрича голяма печалба.- маслинова, ти предрича, че ще се сдобиеш с нов имот.- мрачна, ще имаш материални затруднения.- спокойна на пръв поглед, но в нея се спотайват множество смъртни опасности, означава, че е възможно да попаднеш в обкръжението на хора, които на пръв поглед ще изглеждат доброжелателни и любезни, но ще крият у себе си вълчи нрави.- раззеленена, показва, че ще живееш приятен и дълъг живот.- раззеленена и гъста, означава, че ще имаш пари и дълъг живот.- хубава, означава, че ще получиш неочаквано богатство.Видиш ли

гора

, която в полумрака си крие древни тайни, означава, че скоро ще ти се наложи да се захванеш с работа, при изпълнението на която досегашният ти жизнен опит няма да ти помогне. Но ако се довериш на интуицията си, а не на съветите на околните, удивително бързо ще докараш работата до успешен край.Ако вървиш из нея, дълго ще се колебаеш за нещо важно.Ако се изгубиш в нея, ще имаш голяма изгода.Гледаш ли, очаквай пътуване в чужбина.- гъста и тъмна, ти предвещава грижи и скръб.- че гори, значи ще преживееш приятно и весело приключение.- горски пояс, от тези, които се правят за защита на нивите, показва, че за кратко време в твоя живот ще се случат страхотно контрастни по своя характер събития.- кичеста

гора

, е признак, че се намираш в добро материално и духовно положение.Разхождаш ли се из нея, те очаква радост в любовта.
липса на духовност

0 гласа